Mhuy ilanı gelir mi
-
@baelish, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
"VMY BEKLE DEDİ VE GİTTİ ÜZÜLEREK PAYLAŞIYORUM.
MHUY İÇİN İLAN GİTTİ ONAY BEKLENİYOR .
BUGÜNE KADAR GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİLER BİRİLERİ BU İLANLARI İSTEMİYOR DİYOR.İŞLH. BEKLEDİĞİMİZ TARİHTE GELİRLER YOKSA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM SONBAHARA KALIR TÜM İLANLAR
HAKLARINIZI VE HUKUKLARINIZI HELAL EDİN"
Mhuy'un 1 hafta icinde ve vmy nin ay sonuna kadar gelecegini iddaa eden Ali Yıldız facebook grubunda boyle bir paylasmis arkadaslar.
Ali Yıldız diye isim mi olur, hesabını mayıs ayı içinde açmış ve gib logosunu profil resmi yapmış. 4-5 sene üniversite okumuş insanlar bu troll'e nasıl inanıyor.
-
@blueberry Hocam insanlar inanmak istiyor. 1 yıldır ilanı geçtim duyum bile olmadı. Bu fake hesaba çoğumuz inanmadık ama içten içe herkes bir şeyler ummuştur. Bu hale geldik çünkü.
-
2014 aralik guy. 2015 mayis guy. 2015 kasim guy. Bundan 2-3 sene once bir aday aldigi puan ile 1 yil dahi dolmadan 11 ayda 3 adet guy sinavina giriyordu. Suanki durum ise ortada. Yanlis animsamiyorsam en son ki mhuy 2014'un kasiminda yapilmisti. Ihtiyac mutlaka var ama sira bir turlu bize gelmiyor sanirim.
-
TAG GÜNDEMDE
HaziranİİBFye UcBinGUY
-
@can-mavi hocam mhuy alımı ile ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
Mhuy duyumu olanlar duyumunu neye dayandırıyor?
-
@gari̇p-i̇nsan hocam mhuy alımı ile ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
Bekle dedi gitti mi
-
Resmen ölüm sessizliği çöktü kimseden haber yok ️
-
Kuyuya biri taş atmış kırk akıllı cikaramamis. Bir türlü sonuça varamıyoruz arkadaşlar. inşallah açıklanırda şu belirsizlikten kurtuluruz.
-
Belliydi onun böyle birşey yapacağı kimse bu kadar emin değilken baya kesin konuştu
-
Pareto neden bu kadar sessiz
-
@johnstuartmill aklıma iki ihtimal geliyor. Ya ilan gelecek, fırtına öncesi sessizlik ya da pareto hocayı biraz buradan tanıdıysam, yüzde 99 emin olmadan yorum yapmıyor belki de bu yüzden Sessiz. Umarım ilk ihtimaldir.
-
Arkadaşlar tweet atmaya devam gündemdeyiz hala HaziranİİBFye UcBinGUY
-
Mali hizmetler maliye uzmanlığı defterdarlık uzmanlığı... Bunların hiçbiri gelmiyo, 4 yıldır ne ilan var ne duyum. Vmy iptal edildi yeni sınav olup olmayacağı belirsiz, yılda 2-3 kez guy alımı yapılan dönemlerden 2 yılda bir guy alımı yapılan döneme geçtik. İçişlerinden bile eski ve köklü olan maliye teşkilatına neler oluyor böyle?
-
Ali yıldız belki trol olabilir ama garip insan ve yakup cemil adlı kişilerde ali yıldızla aynı şeyleri paylaştı bunun hakkında ne diyorsunuz?
-
@intermilan düz mantık bu üçü aynı kişi olabilir
-
@johnstuartmill valla hocam bende merak ediyorum özelden yazdim ama cevap vermedi umarim bizden onemli basina gelen bi sikinti yoktur cunku mahalledeki abimiz gibi oldu gormesek merak ediyoruz
-
Trol olanları Allaha havale ediyorum. Ama doğruyu söyleyen cidden duyduklarını paylasanlara sözüm yok
-
Bu geceye yetiştirmeye çalışılacak dendi . Bu gece gelmezse önümüzdeki hafta kesin gelecek diye yazmışlardı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin . Hemen sıkmayın canınızı. Bugün gelmesiyle önümüzdeki hafta gelmesi arasında bir fark yok . Gelsin yeter ki