Mhuy ilanı gelir mi
-
@damadferid14 ee milletin de bi sabrı var. Cevap veriyosan adam gibi ver
-
@damadferid14 Ya arkadaşım maşallah kosgeb, mhuy, sgk hakkında fikrin var. Her başlığa yazıyorsun. Prim vermeyelim böylelerine. Zaten herkesin canı sıkkın hoşunuza mı gidiyor daha fazla can sıkmak.
-
@damadferid14 yani diyorsunuz ki sizinle dalga geçiyorum ama sizden biriyim..
-
Duymak istediklerinizin dışında herşeye kapatmışsınız kendinizi .
-
@damadferid14 şarkı şiir duymak istemiyoruz en azından. Dalga mı geciyosun amacın nedir yani
-
@damadferid14 Hocam ciddi bi şekilde konuşsanız kimse size bişey demez de habire şarkılar şiirler yazınca milletin de siniri kaldırmıyo yani.
Bizden biri olsanız aynı hisleri paylaşırdınız bizimle böyle konuşmazdınız eminim -
@mellodi boş duyumlardan daha iyidir şiir şarkı hiç olmazsa biraz düşünmeye sevk eder sizi kuru kuruya inanmazsınız her söylenene
-
@gmzankr066 kısaca kpss öncesi sınav yok .
-
@damadferid14 tamam başkanı (kendisi devlet personel başkanı her dediği doğrudur ) sayın başkanım ilaçlarınızı kullanmayı ihmal etmeyin sizi iyi görmüyorum
-
@urfaspor63 aklıma bu replik geldı ya. Replik şuydu : Bilemiyorum Altan, bilemiyorum. Kimindi bu replik? Cok istemsiz güldüm
-
@damadferid14 kpss öncesi sınav yok haberi şiirlemi verilir , şarkıyla mı kutlanır ? Sen benden misin bilmem ama ben senden değilim , ferid şımarıklılığı , züppeliliği ile yazı yazma .
-
@damadferid14 Bi boş yapma ya
-
@tükendikagrubu her şey güzel olacak filminde mazhar Alanson diyordu bilemiyorum Altan bilemiyorum
-
@urfaspor63 Hım neyse siyasi falan algılanır sımdı filmin adı adam şiirler şarkıyla ılan gelmıcek diyince o replik istemsizce aklıma gelmıstı
-
Milli mücadeleye katılanlar Vatan haini olarak suçlanmıştı bir zamanlar... Demek hala fanatikleri var. Allah'ım irfan versin.
-
@mervenil, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@damadferid14 sizin kaynak nerden hocam eminmiyiz açılmıcak mı?yani yapılan bunca etkinlik çaba verilen emek boş yere...ağızdan bir çırpıda çıkması ne kolay “kpss öncesi sınav yok boşuna beklemeyin” peki hocam beklemeyiz...
Hocam ben arkadaşın kaynağının neresi olduğunu biliyorum ama dememe forum kuralları müsait etmiyor.
-
Ya arkadaşlarım ben önceden de şöyle bir bilgi aldım ama buraya yazdım mi hatırlamıyorum çalışan değilim ama maliye bakanlığında üst düzey denilebilcek bi kaç tanidigim var onlar temmuzda vmy gelebilir ama ismi hazine ve maliye müfettişi olarak değişeceni büyük mükelleflerin kalkacani ve vergi denetim kurullarının 3 ila 7 ilde olacağını soylendigi gibi vergi uzmanı diye bi kadronun olmayacağını söyledi müfettişlik adı altında bir kadronun ağustosda gelmesi yüksek dedi temmuzda yasa onaylancakmis. Burdada paylaşmak istedim.
-
Arkadaşlar yazmayayım dedim yine dayanamadım, dün ki etkinlikte göstermiştir ki, çoğu kesimin işine gelmediği için kpss öncesi ilan istenmiyor, ki buna özellikle dershaneler ve dershane hocaları dahil ve bazı arkadaşlar şu forumda kendi öngörülerini duyum gibi paylaşıyor, hatta morel bozmak adına kasıtlı yapıyor.Bundan hiç şüpheniz olmasın.
Gelelim ilan konusuna arkadaşlar diğer site yöneticilerinin paylaştığı gibi Maliye Bakanlığı'nda bir sınav hazırlığı yapıldı ki bende diğer arkadaşlar gibi bunun büyük ihtimalle VMY olduğunu düşünüyorum tabi ki MHUY ya da GUY da olabilir.Onun dışında ne sayı hakkında ne de ilanın şuan ne aşama da olduğu hakkında net bilgi yok.
Lütfen bu süreçte prim arayanlara fırsat vermeyelim, son olarak defalarca söyledik eğer sınavdan önce alım istiyorsak tek yolu baskı yapmamızdır.Yoksa siteyi takip eden,ben dahil, çoğu arkadaşta biliyor ki şuan da Maliye Bakanlığı'nın sınav öncesi alım planı yok arkadaşlar...
Selametle... -
Adam trollük yapıyor dünden beri.
Forum yöneticileri sessiz.
Hemen üye olan 24 saat içinde mesaj atamasın -
@fatos isteyen arkadaşlara dm den gönderirim konuşmalarida