Mhuy ilanı gelir mi
-
@ragnarnurkse bencede bunca insan onu bekliyor. Keske bi yorum yapsa. Bisey yok dese bile yeter yani illa gelecek demesine gerek yok paretonun.
-
Dostlar konuştuğum kişiler bakan beyin Su an geri gönderdiği birşey yok dediler. Pazartesi daha net öğrenebiliriz.
Ali yıldızı da tanımam etmem. Beni tanıyanlar da trol olmadığımı bilirler ki 3 senedir forumdayım. -
@Yakup-cemil hocam siz mhuy ve vmy ikiside gelecek mi demiştiniz. Ya da hangisi gelecek demiştiniz
-
@yakup-cemil vmy iptal mi duyduğunuz bişey var mı
-
@yakup-cemil bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam.
Arkadaşlar bu haftayı da ilansız kapattık. Hiçbir şey diyemiyorum. Sabaha kadar düzgün uyku uyumadım ki belki gece ilan gelir diye.
-
@mülakatzedee iptal oldu ya da onaylandı diye bilgim yok. Hala ayni asamada.
Öyle birşey duysam emin olun burdaki arkadaşlarıma iletirim. -
@yakup-cemil hocam guy’un durumu nedir peki bir bilginiz var mı ?
-
sgkda da aylar öncesinden onaylanma aşamasında diyorlardı ve en sonunda geldi belli ki aynı süreç mhuyda da yaşanıyor sonuçta bu ilan kpss den önce yada sonra bu yıl gelecek ve birde mhuyun hep eylülde ilana çıkılıp ekim yada kasım gibi sınav yapmışlar bu süreç hep böyle olmuş
-
Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkartmaya çalışıyorsunuz bunu yaparkende kırıcı oluyorsunuz dostlar . Her biriniz üslüptan yakınıyorsunuz fakat insanları olmadık üslüpla yargılıyorsunuz . Şu formda olmadığımız adam kalmadı. Şimdi bize zevzeğin birinimi yakıştırıyosunuz . Üzdünüz bizleri haberiniz ola . Asıl meseleye gelince işler o zevzeğin yaptığı açıklama gibi değil . Önceki duyumlarımız neyse o . Bunun haricinde ne iptal olan bir sınav var ne de extra bir durum olduğunda sizlerle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz . Sizler böyle boş haberlere kulak asmadan ders çalışın .
-
@gari̇p-i̇nsan bu ay mhuy mu gelır vmy mı, yoksa her ıkısı de gelmez mı temmuzda mı gelır ya da her ıkısı de bu ay mı gelır?
-
Herkes ilanlarla ilgili olumlu ya da olumsuz haberler bekliyor. Son gelişmeler için rica etsek beklenen ilanlarla ilgili bir yazı yazabilir misiniz? @paretowilfredo @can-mavi @Antimülakat @refik-soydam
-
Afedersiniz cümle devrik olmuş ‘Beklenen ilanlarla ilgili son gelişmeleri içeren bir yazı yazabilir misiniz?’ demek istemiştim. @paretowilfredo @can-mavi @refik-soydam @Antimülakat
-
Boş yere beklemeyin kpss öncesi sınav açılmayacak. Trol değilim . İçinizden biriyim . İlerleyen günlerde buradakilerinde maskeleri düşecektir.
Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de
Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya
İkimiz iki dağdan
İki hırçın su gibi akıp gelmiştik
Buluşmuştuk bir kavşakta
Unutmuştuk ayrılığı
Yok saymıştık özlemeyi
Şarkımıza dalmıştık
Mutluluk mavi çocuk oynardı bahçemizde
Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimiz de
O yuvasız çalıkuşu
Bense kafeste kanarya
O dolaşmış daldan dala
Savurmuş yüreğini
Ben bölmüşüm yüreğimi
Başkaldıran dizelere
Aramakmış oysa sevmek
Özlemekmiş oysa sevmek
Bulup bulup yitirmekmiş
Düşsel bir oyuncağı
Yalanmış hepsi yalan
Yalanmış hepsi yalan
Sevmek diye bir şey vardı
Sevmek diye bir şey yokmuş
Acı çektim günlerce
Acı çektim susarak
Şu kısacık konuklukta
Deprem kargaşasında
Yaşadım birkaç bin yıl
Acılara tutunarak
Acı çekmek özgürlükse
Özgürdük ikimiz de
Acılardan arta kalan
İşte şu bakışlarmış
Buğu diye gözlerinde
Gün batımı bulutlarmış
Yalanmış hepsi yalan
Yalanmış hepsi yalan
Savrulup gitmek varmış
Ayrı yörüngelerde -
Bütün uğursuzluklar bizim zamanı buldu galiba , bundan 4-5 sene önce binlerce alım yapılıp,bazı ilanlarda üst sınır bile yok.Şimdi ise eminim onlardan daha fazla emek veren arkadaşlar olarak 300-500 kişilik ilanları gözlüyoruz o bile gelmiyor.Tek suçumuz sanırım yanlış zamana denk geldik .
-
@damadferid14 haydaaa
-
@damadferid14 sizin kaynak nerden hocam eminmiyiz açılmıcak mı?yani yapılan bunca etkinlik çaba verilen emek boş yere...ağızdan bir çırpıda çıkması ne kolay “kpss öncesi sınav yok boşuna beklemeyin” peki hocam beklemeyiz...
-
Olan biteni şaşkınlıkla izliyorum. Tam tersi duyumlar var. Birileri gelıcek diyor ılan, birılerı kpss oncesı acılmıcak diyor. Acaba hangisine inanalım.
-
Şurada format olmasa bir de Ban yemeyeceğimi bilsem o kadar laf edeceğim ki. Canıma bağrıma yetti artık ya. Oturup zırıl zırıl ağlayacağım. Bıktım usandım artık canımdan bezdim ya.
-
@mervenil Cevap veriyorum
Eli böğründe analardan
Mahpuslardan ve acılardan
Çokça bahsediyorum
Çünkü başını kuma
Saklayanlardan tiksindim
Başkaldırıyorum
Ve söz veriyorum
Kırmızı rujlu sokakların
Aşağılık pazarlıkların
Adı anılmayacak benle
Bir çiçeğim halk ormanında fışkırdım
Başkaldırıyorum
Ben bir bıçak ucuyum
Kavga vermiş halkına
Başkaldırıyorum işte
Varın benim farkıma
Ben bir bıçak ucuyum
Kavga vermiş halkına
Başkaldırıyorum hey
Varın benim farkıma
Yine söylüyorum;
Gözü bağlanmış korkulardan
Yasaklardan, baskılardan
Asla irkilmiyorum
Çünkü kan emici yarasadan çıldırdım
Başkaldırıyorum
Yemin ediyorum;
Üç kağıtçının, pezevengin
Teslimiyetin ve mihnetin
Yolu uğramayacak bana
Bir dalgayım halk denizinde köpürdüm
Başkaldırıyorum
Ben bir namlu ağzıyım
Omuz vermiş halkına
Başkaldırıyorum işte
Herkes varsın farkına
Ben bir namlu ağzıyım
Omuz vermiş halkına
Başkaldırıyorum hey
Herkes varsın farkına -
@damadferid14 Hocam ne diyorsunuz Allah aşkına ya dalga mı geçiyorsunuz bizimle?