Mhuy ilanı gelir mi
-
DUYURU
Bu akşam 20.00 da GUY etkinliği için twitterdayiz sevgili İİBF ailesi.
20.00 dan 15 dk evvel veya sonra olma ihtimali var dün gündeme erken girdik, ilk dakikalar da önemli ilk sıralardan düşmemek adına, hazır olda bekleyelim.
-
-
Üstadlar olumlu ya da olumsuz son gelişmeleri bekliyoruz @pareto @refik-soydam @can-mavi
-
@urfaspor63 bu çalışmalar ne zaman fiile dökülecek sınava kalmış bir ay...Temmuz'un ortasına kadar geldi geldi gelmedi sonbahara kalır ilanlar.
-
-
Üstad ne oluyor şimdi bi açıklama yap lütfen face de ki ali yıldız şahsının açıklamaları neydi sizin düşünceleriniz nedir .
@pareto_wilfredo -
@isfhk hocam yanlış kişiyi etiketliyorsunuz @paretowilfredo olacak
-
@eomer herkes aynı şeylerden muzdarip ama bunu kasıt şeklinde dinlendirmek yanlış . Devletin temel amacı ekonomik istikrarı sağlamaktır devlet ender durumlarda bile sırf sosyal amaçlı devlete personel almıştır sabır edelim. Devletimiz bize memurluğu bu sınava girerken vaad etmemiş olsa bile bizlere görev verildiği takdirde her zaman layıgı ile yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalı . Son olarak Bizlere umut tüccarlıgi yapan şahıslara itibar etmeyelim.
-
@hedefsgk teşekkür hocam @paretowilfredo
-
Forumu epeydir takip ediyorum bu 3. Hesabım bu platformda ancak bu denli hiç durgun olmamıştı.forum bilgi paylaşımından ziyade umut ve minnet içerikli mesajlarımızla doldu. Kpss a ne zaman biter bilmem ama bu forumun bile bu denli pasifleşmesi çok üzüyor beni gerçekten
-
@adam-keeynes bizim acıklama yapmasını bekledıgımız kısılerde yapmıyor cok fazla acıklama. Pareto üstad da ne zamandır acıklama yapmıyor. Acıklama beklıyoruz kendisinden. Zaten alı yıldız fake isimle kısıye ben nedense bastan beri inanmadım. Kesın konusuyordu cunku. Burada o kadar tecrubelı kısıler var onlar hıcbır zaman kesın demedı hıcbır sey ıcın. Bu seneden beri takip ediyorum, can mavi, refik soydam ve pareto ustad ne zaman guzel şeyler yazdılarsa umutlandım. Olumsuz seyler yazmım dıyorum ama, etkinlik yapılıyor ve bunları gormemelerı imkansız devlet buyuklerının. Etkinlikte yapılıyor. Ama ısrarla ılanlarla alakalı hareketlilik yok.
-
Ali yıldız kim sarı çizmeli mehmet ağa profil fotosu bile olmayan birine güvenmem.
-
@rootofallevil troll hocam kendisi ama nedense buraya kim alım olacak yazsa herkes inanıyor. bende yazsam 1000 vmy alınacak sınav test inanırlar hatta birisi kaynak nedir dese küfür ederler ona da.
-
@tükendikagrubu vmy,guy,mhuy için efendim, bir değerlendirme yapılması kamuoyunun rahatlaması ve yüreklere bir nebze olsun su serpmesi açısından önem taşımakta gördüğünüz üzere,
Gereğini arz etmek bir yana, Allah'ın selamını bile vermez oldunuz. NeredesinizKurumici olayından sonra sizde bir tavır var gibi, bizlik ne olabilir @paretowilfredo ...
-
@tükendikagrubu sanırım olumlu bir haber olmadığı için yazmıyorlar yoksa en azından pareto hoca bu kadar sessiz kalmazdı
-
Bu şahsın söyledikleri doğruysa önümüze taş koyanlar kimler acaba?
-
Yanlış ileti
-
@mervenil okuyordur yazdıklarımızı. Umarım kısa zamanda acıklama yapar. Insallah yapıcaktır Ya olumsuzda olsa yapılsın acıklama bence, ona gore cunku yolumuza bakalım. Ya da olumlu ise calısalım ders.
-
@tükendikagrubu önümüzde yine kpss var hocam ders çalışmasak napıcaz başka çaremiz var mı ki zaten yediler bir yıllık emeğimizi bir yılımızı daha yiyip bizi yok saysınlar diye yine o sınava girecez..çünkü sesimizi duyan yok!
-
@mervenil isteseler bal gibi duyarlardı hocam. Bır yıl .