Mhuy ilanı gelir mi
-
@baelish anladık biz onu
-
Bugun damatferid yarin guduknecmi birsonraki gun hafizeana sinava yakinda tulumhayriden duyumlar gorursek sasirmayalim:)
-
@fridakahlo, içinde söyledi: [Mhuy ilanı gelir mi](/post/45
Gelelim ilan konusuna arkadaşlar diğer site yöneticilerinin paylaştığı gibi Maliye Bakanlığı'nda bir sınav hazırlığı yapıldı ki bende diğer arkadaşlar gibi bunun büyük ihtimalle VMY olduğunu düşünüyorum tabi ki MHUY ya da GUY da olabilir.Onun dışında ne sayı hakkında ne de ilanın şuan ne aşama da olduğu hakkında net bilgi yok.
Yoksa siteyi takip eden,ben dahil, çoğu arkadaşta biliyor ki şuan da Maliye Bakanlığı'nın sınav öncesi alım planı yok arkadaşlar...Şimdi bir plan var vmy olabilir.
Ama bir plan yok
Gibi oldu hocam -
@strtmn :)) öyle olmuş
Demek istediğim bir sınav hazırlığı var ancak kısa sürede değil, 3-4 ay gibi bir sürede ilanı çıkılacağıydı.
-
Ya bi Allah’ın kulu da çıkıp bi açıklama yapsa menfi ya da müspet.
Milli eğitim bakanı çıkıyo mesela formasyonu kaldırıyoruz diyo. Neden maliyeden kimse çıkıp da bi anlatmıyo bize çok merak ediyorum gerçekten.
Hayatımız o kadar kolaylaşırdı ki ... -
@fridakahlo eyvallah hocam :))
-
@gmzankr066 aynen hocam belli bir akademik takvim olması lazım şu bakanlık şu zamanda şu kadar kişi alımı diye veya almayacaz diye.
-
en mağduru 2018 kpss sınavına girenler en şanslıları 2019 kpss girenler olacak gibi bir taraf mağdurken diğer taraf şanslı
-
@hedefsgk, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
en mağduru 2018 kpss sınavına girenler en şanslıları 2019 kpss girenler olacak gibi bir taraf mağdurken diğer taraf şanslı
2019 sınavı sonrası ilan gelecek mi? Emin miyiz? Ben emin olamıyorum artık!
-
@muhalba hocam maliyenin içindeki yapılanma bitmeden ilanların gelmesi zor ne zaman biter işte o zaman ilanlar teker teker gelir pareto üstadda önceden o da yapılanmaya dikkat çekmişti birde şimdik kabine revizyonu var bakanın değişeceği konuşuluyor yani bakanlığın birleşmesi yapılanma tekrardan bakan değişimi belkide bakan değişiminden dolayı mhuy vmy bekletiliyordur kim bilir tüm aksilikler bizi buldu ama kara bulutlar elbet birgün dağılacaktır
-
@pareto_wilfredo bakan degısecek dıye mı ılan vermiyorlar hocam ? Bende bunu düşünüyordum. Ne zaman degısecek acaba, degıstı dıyelım bıze etkisi ne olabılır. Siz ne düşünüyorsunuz?
-
@tükendikagrubu yanlıs kısıyı etiketledım. Pareto üstadı etiketlicektım.
-
@hedefsgk bakan değişecekse bakan bey neden Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı (CICA) 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Kabine revizyonu olacağını sanmıyorum. Pareto, Refik.soydam can.mavi ve de diğerleri bilebilir ne olup bittiğini fakat kendileri bizlere cevap vermemekte gayet haklılar. Site yöneticileri birlik olun dedikçe mülakat bilgisi için insanlar WhatsApp grubuna kaçtı. Yöneticiler etkinlik yapın dedikçe puanı düşük olanlar banane benim işime yaramaz dedi. Kurumiçi sınav gelecek beraber tutum sergileyen dediler bizler ise onları bir tarafımızla dinledik. Şimdi gelmiş vay efendim Pareto cevap vermiyor o bunu yapmıyor şunu yapmıyor. Kusura bakmayın da bizden bir şey olmaz. İlan gelir ya da gelmez bilemem gelirse de hepsine yetecek puanımda var ama kendi arkadaşlarımdan İibf insanından tiksinir oldum. Para göndermeyen twit atmayan insanlarız. Bursada kütüphanede 15 tane alancı ile ders çalışıyoruz sadece ben twit atıyorum yazık.
-
Ne yapılanmaymış be 1 yıldır yapılanma da yapılanma
-
Bugün dershanelerin yapmış olduğu tekrar derslerinden birine katıldım ve dönen muhabbet gösteriyorki puanı olmayan kesim hiçbir ilanın gelmesini istemiyor.Yani adam öyle bencilce bir fikre sahipki şimdi gelmesin hepsi 2 ay sonra gelsin zaten öyle olacak diyor. Yahu sen kimsin de zaten öyle olacak diye bu kadar emin konuşuyorsun. Arkadaşlar etkinliklere KATİLİN elinizden geleni yapın Allah'ın izniyle o ilanlar gelir ! Gelmesin diye bekleyenlerde önce bi puanı alsın ondan sonra konuşsun!
-
@gari̇p-i̇nsan hocam pareto wilfredo mhuy alımı yakın zamanda olmuyacak diyor bu konuda ne diyorsun
-
@müşrif yüksek puanla bekleyenler, bu alım kıtlığında canlarını yakacak hocam, farkında değiller
-
@müşrif, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
or.Yani adam öyle bencilce bi
Hocam kendileri bilir. 2018'den kalma adamlar 2 yıldır ders çalışıyor(2017'de guy dguy dan falan elenenleri saymadım bile). Başvurudaki taban puanı geçtim, kurum sınavları sonuçları dahil çok yüksek kapatacağı aşikar.
-
@müşrif "2 yıldır ilan görmedi delleniyor oğlan"
Aynen böyle hissediyorum hocam, bi kitapçık olsa çöze çöze parçalıcam gibi 2018 liler olarak pusuda böyle bekliyoruz
-
@baelish Farkında değiller ne büyük bir yanılgıya düştükkerinin.Şark kurnazi diye bir tabir var cuk oturuyor bu puanı olmadığı için ilan gelmesin beklentisi içinde olan tayfaya. Ama yedirmezler adam puanı almış en iyi ihtimal 1 yıl ki çoğu 2. 3. 4. yılında piyasaların temizlenmesi için guy mhuy vmy şart