Mhuy ilanı gelir mi
-
@intermilan ustad alım olmayacak demedi öyle birsey demedi yanlız ben birsey duymadım ama sonuçta kaynaklar farklı arkadaşlar daha iyi bir duyum almış olabilir dedi
-
@gari̇p-i̇nsan mhuy alımının akıbeti ne durumda? Bu hafta ilan geliyor mu?
-
@gandalf bendeki veri 1 ay içinde ilanın yayımlanacağı yönünde... kan akışı hızlanınca yeniden yazarım..Şimdilik az soğuk ama akışkanlık var
-
@refik-soydam hocam dediyse bu iş bitmiştir herkes calışmaya başlasın.
-
@refik-soydam Allah razı olsun hocam. Size güveniyoruz. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız.
-
@refik-soydam hocam vmy ile ilgili duyumunuz var mı
-
@friedmanmilton hocanın ileti, vmy zaten hocam
-
@refik-soydam vmy ıcın mı mhuy ıcın mı dedınız?
-
@strtmn mhuy başlığına yazınca ben mhuy zannettim hocam
-
Netleşmesi açısından soruyorum Refik hocanın iletisi vmy için mi mhuy için mi biraz kafalar karıştı gibi de
-
@takkurt vmy için hocam
-
@gandalf vmy ile ilgili duyumu neden buraya yazsın ki hoca yanlışlık mı oldu?
-
@refik-soydam hocam bu konuya ancak siz açıklık getirirsiniz. Vmy mi mhuy mu
-
@refik-soydam hocam size zahmet MHUY için mi VMY için mi verdiğiniz bilgi.
-
sözünü ettiğim konuşma MÜFETTİŞLİK ile ilgili.. veri şu "müfettişlik için 1 ay içinde ilana çıkma planı mevcut" sayı adet, vs sormadım henüz..Konuşma kulağıma geldi aynen tırnak içindeki gibi geldi.
-
@refik-soydam hocam vmy ıcınse test mi?
-
arkadaşlar veri sadece tırnak içi ile sınırlı.. kan akışkanlığı hızlanınca kulağıma mutlaka bilgi gelecektir..Paylaşmaktan geri durmam:) paylaşamazsam da sizlere iletecek bir arkadaşa iletirim:)
-
@refik-soydam Hocam MHUY ile ilgili bilgi alabileceğiniz kaynağınız mevcut mu? Bizim için bir yoklama çekebilir misiniz?
-
@refik-soydam hocam kan akışını hızlandıralım. Yoksa bizim kalp dayanamayacak
-
@gandalf teşekkürler hocam