Mhuy ilanı gelir mi
-
Valla ilk defa kpssden 80 85 alıp da gelecek ilanlarda kurum sınavlarını kazanacağını düşünüyorlarsa vay ki ne vay 3. yılım 88-91 bandında işe yarar puanlarım kurum sınavı ve mülakat tecrübem yeterince var ve benim gibi çok arkadaş var. yani gelecek ilanda ben ve benim gibi birçok arkadaş kurum sınavının içinden geçeriz kısmetse İlan kpssden sonra gelsin diye uğraşıyorlarsa kendilerine büyük zarar vermis olur bu durum. Biz bi veda edelim ondan sonra yeni kardelenler kısmetlensin. Zaten guy mhuy tarzı ilanların hemen kpss sonuçları sonrasında gelmesi de iyi olmuyor. 100 puanla adam guya mhuya başvuracak kazanacak belki atanacak sonra hadi hoop başka kuruma geçecek.
-
@ilanmılano kardeşim öncelikle benim atanma derdim yok fakat 3. Yılın sen 91 puan aldıysan senin vay haline kimseyi burda puan anlamında kıyaslama yaparak motivasyonunu düşüremezsin benim 77 puanla arkadasım guy oldu bak ben senin motivasyonunu düşürmüyorum niyeyse , bu işler nasip kısmet ve çalışma ister kendi ekmeğinin peşine düş kendine iyi niyet dile başkası iÇin kötü düşünürsen , kötülük içinde boğulup kalırsın nacizane tavsiyem
-
A grubunda ne olacagi belli olmuyor. Oyle kesin konusmamak lazim. 2016 da 90 puan alan aday 1 yil kullandi o puani 2017 de 70 alan aday belki suan atandi guy oldu. Bazen puan hersey demek degildir. Nasipten ote yol yok. Simdi deselerki fen edebiyatlilar vmy olacak aa hadi olur mu ya oyle sacmalik hangimiz diyebiliriz? Cunku tecrube ile sabit oldular zamaninda.
-
@ilanmılano boş yapıp milletin huzurunu bozma. İlk yılında atanan bir sürü arkadaş var. Anca çene çalmakta uzman olursunuz siz.
-
@ilanmılano çok yanlış bir bakış açısı. 2013te 78 puanlı arkadaşım vmyde %5e girdi. 2017de 77 puanlı arkadaşım girebileceği tek sınavda (sadece 2016 puanı vardı) guy oldu. Çok az kısmet, fazlasıyla torpil..
-
@lion fen-edb fakültesinden psikoloji sosyoloji mezunları da kaymakam olabilecek artık aynı vmy gibi; kaymakamlığı da ele ayağa düşürecekler iyice ya
-
@gencbiraday İlk yılımda da yüksek aldım 2. yılımda da bu sene 3. girişim olacak bu sınava her kurum sınavına atlamadığım birebir tanıdıklarım olmasına rağmen torpil kosturmadığım için hakkımla atanmayı bekliyorum. Şükür durumum yerinde kimsenin kötülüğünü isteyecek bi psikolojide değilim. Kimsenin motivasyonuyla derdim yok hakkımız olan ilanın bu dönem gelmesi 2019 kpss ye sarkmaması. kimse için kötü düşündüğüm de yok sen okuduklarından ne anladıysan bilmiyorum. Ayrıca belirttiğim durum kpss sonrası gelen ilanlarda puanları sınırda olan adayların kazanamaması puanı çok yuksek olan adayların da kazanıp kadroyu yakıp başka kurum sınavları kosturması. İlan ne kadar kpssden sonra gelirse yerleşen aday o kadar kalıcı oluyor meslekte. Daha da uzatmak istemiyorum yeterince ayrıntılı anlattım herkes anlamıştır diye tahmin ediyorum.
-
@haniyaki Hocam o yıllar geride kaldı 2013 vmy demişsin alimin bol olduğu yıllar 2016 da kpss de bolluk süreci bitti. Bol sayılı alımların sgk guy vb kpssden hemen sonra gelmesi mantıklı değil aday sürekli baska sınav kosturuyor belki 80 puanlı adam oraya girse bi ömür calisacak. çevremizde var listelerde de görüyoruz 100 almiş adam sgkya başvurmuş duracak mi orada durmayacak. Anlatmak istediğim bu. Kimseyi küçümsemek derdinde değilim kpssye ilk hazirlanan puanı hemen alıp hemen atacak modunda oluyorz ben de oyleydim ama istisnalar disinda atanma uzun sürüyor.
-
@ekofirat Sana özelden biraz boş yapacağım inşallah okur cevap verirsin.
-
@gencbiraday Ayrıca ben vay haline derken genel konuştum sen kalkıp bana vay haline filan diyemezsin. iletiyi elestir ama edepli konuş. bulmussun bi istisna örnek yok adam guy olmus onunla mı haklı cıkacaksın. mhuy bekliyoruz kac yıldır vmy yuzunden ziraate basvurmadim vmy iptal oldu. vmy de mhuy da benim hakkım yine kpss olacak zaten yeterince torpilli var üzerine torpilli eklenecek. hakkımızı aramak mi suç oldu.
-
@ilanmılano herkes hakkını arıyor kendince kardeşim , vay haline derken bende senin dediğin anlamda kullandım niye yükseliyorsun ki edepli konuşuyorum ben sen uslubuna dikkat et bi tek ben değil kaç kişi sana tepki gösterdi burda bak yenisin galiba sen burası birlik beraberlik yeri ayrışma yeri değil öyle bir ortam arıyorsan da malesef yanlış yerdesin
-
@gencbiraday haklısın benim çok tanıdığım var 80 le 77 ile atanan var
-
@gencbiraday Niye yukseliyorum biliyo musun önceki iletilerinde ilan gelir mi baraj 70 e düşer mi muhabbeti yapmışsın baktın bi umut yok ilanın gelmesini istediğim için bana saldırıyosun. baslikta 1 2 sayfa önce de ilanin gelmemesinin istendiği belirtilmis tepki gösterilmiş ileti yazılır isteyen tepki gösterir isteyen destekler. ama aday puanı düşük kendine sıra gelmeyek diye atarlanırsa ben de yükselirim. Yeni de değilim forumda gayet eskiyim senin gibi puan alamayıp baraj aşağı çekilir mi diye beklentiye girip 100 200 sıralaması olan adamla 10 bin sıralaması olan adamı aynı sınava girmesini bekleyenlere az bile yükseliyorum ve yükseleceğim isteyen admin de banlasın. Doğru düzgün konusmazsan olayı daha da buyutecegim. git ders çalış bana laf yetistirecegine 9000 bine sgk bekleme mhuy da 70 baraj bekleme insanlar puan alıyor sonra en dipten gelen aday mülakatta önce geçiyor bulduğu torpillerle.
-
@ilanmılano dostum bu adamları pek dikkate alma boş adam bunlar bende 88 küsür ile kurum sınavı bekliyorum. Tek diyecegim su puanı yüksek olan bastırıyor ilan gelmesi için puanı düsük olanda ilanın sınavdan sonra gelmesi için yaptıgımız etkinlikleri sabote etmeye yok ilan sınavdan sonra gelecek beklemeyin boşa tarzında söylemlerle moral bozmaya calısıyolar, adamlar haklıda cünkü o puana yerleşemezler. Boşver bu adamlar zaten bu sene sınava girsede yine aynı puanı alır
-
Rüyamda 350 kişilik ilan yayımlanıyordu ve 7 katı çağırılıyordu
-
@kızıl-elma üstün açık kalmıştır
-
@urfaspor63 ya da Ankara'da olanlar bilir dün yağmur yağdı baya,akşam fena yakalandım ona bağlıyorum
-
@kızıl-elma inşallah yağmurdan değilde bu bir mesaj olsun umarım bu kadar insanın emekleri zayi olmaz benim emeğim de dahil yüce Yaradan rezzak ismiyle hepimize bol rızıklar nasip eylesin.
-
Cuma,Cumartesi gelmezse sonraki hafta içi gelicek demişti o duyumcu arkadaş. Geriye bi haftaiçi kaldı bakalım cıkıcak mı ️
-
@gmzankr066 forumda 3 kişi ve ali yıldız mhuy alımının geleceğini söyledi pareto wilfredo alım olmuyacak diyor bu durumu anlayamadım inşallah alım olur