Mhuy ilanı gelir mi
-
Pekiii mhuy ilanına noldu bu kadar olumlu duyum varken birden kesildi bu ilanda mı gelmicek?.iyi yada kötü hiç duyumu,bilgisi olan bir hocamız yok mu aydınlatsa bizi nolurr
-
@refik-soydam Guy için kan akışı nasıl :))
-
@takao içerden uzmanlık miktarını ve kalan ihtiyacı görmeden buzlukta o konu...
-
@refik-soydam abi naptın. Yıkıyorsun bizleri...
-
@refik-soydam Etkinlik vs boşa uğraşıyoruz o zaman kpss öncesi gelsin diye, öncelik biz değiliz.
-
@mervenil mhuy arkadaşımız dernekte etkin bir arkadaşına sordu.yil sonuna kadar alım olacağını hatta hızlandırılması istendiğini söylemiş.
-
@refik-soydam hocam vmy ne zamana netleşir tahminen.
-
@refik-soydam zor o zaman işimiz. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim.
-
@GARİP-İNSAN hocam mhuy alımıyla ilgili gelişme yok mu?
-
@erhankestevur kpss öncesi gelme ihtimali varmıymış peki hocam?bizim için önemli olan kpss öncesi gelmesi ki puanlarımız heba olmasın..
-
@mervenil onu bilmiyorum maalesef.Bu şekilde yazmisdi arkadaşımız.
-
Arkadaşlar o kadar para toplandı tt oluyoruz fakat tweet atanlar hep aynı kişiler ve katılım az yoksa bir hesap açın ve iibf için kadro talebine katkınız olsun burdan ona buna ilan duyumu var mı demekle ilan gelmeZ lütfen biraz da tweet atalım her gün etkinlik var nerdeyse sesimiz ne kadar duyulursa o kadar iyi olacaktır naçizane fikrim bu teşekkürler hala gündemdeyiz şuan tag İİBFyeMerkezi KadroAcilsin
-
@GARİP-İNSAN hocam ne oldu siz geçen hafta gelebilir demiştiniz gelmezse haftaya gelecek dediniz şimdi hiçbirşey yazmıyorsunuz herkes sizden biseyler yazmanızı bekliyor son durum nedir?
-
@GARİP-İNSAN hocam son durumlar nedir hala ilanın geleceği konusunda emin misiniz?
-
@GARİP-İNSAN ???????
-
@can-mavi @GARİP-İNSAN @refik-soydam hocalarım mhuy'la ilgili olumlu veya olumsuz bir duyumunuz varsa son bir defa açıklama yapabilir misiniz?
-
Arkadaşlar heyecan ve endişenizi anlıyorum ama insanları sıkmayalım gelişme olduğunda bizleri mutlu etmek için zaten yazacaklardır
-
@ryan Haklısınız hocam. En nefret ettigim seydir insanları darlamak ama artık psikoloji bitik. Sağlıkli da hareket edemiyor insan
-
@minimalist ben de hiç bir veri yok...
-
@refik-soydam mhuy için mi yok hocam vmy var mı Nur gelişme hocam