Mhuy ilanı gelir mi
-
Arkadaşlar Twitter etkinliğine lütfen katılım gösterelim. SGK’dan da alacağımızı aldığımıza göre etkinliklere daha sıkı asılmak gerekiyor.
Acite olarak dediğimi sanmayın. SGK açıklandığından beri baş ağrım tuttu uyumam gerekiyor ama ben bu halimle etkinliğe son sürat katılım gösteriyorum. Hepimize tır çarptı gibi oldu ama ne olur yeni ilanlar için katılım gösterin. -
@sucukcu biz kaynaginiz ne dediğimizde bide ahkam kesmisti kendisi tekrar söylüyorum duyum bu çıkmayabilir ama buraya gelip bir laf ediyorsan bı sorumluluğun altına giriyosundur onca insan size guveniyo sonuçta bı laf Edip kaybol üstüne bide arada gel ahkam kes
-
@nairu üstelik sayfaya da giriyor. Yazılanları da görüyor. Olmamış tutmamış olabilir eyvallah. Kimse kimseyi Yemiyor ki burada. Bir kaç fevri arkadaşımız illa ki çıkar. Ama onca duyumu yazarken bir şey yok da duyumlar tutmayınca mı sus pus olunuyor. Çıksın, arkadaşlar olmadı desin. Kimse bir şey demez.
-
Üstat sen nerdesin gözünü seveyim meydanı ite kopuğa bırakma lütfen @paretowilfredo
-
@refik-soydam hocam Vergi Müfettişliğiyle alakalı yeni gelişme var mı. Birisi bize bedduamı etti nedir bu talihsizlik
-
@friedmanmilton hocam, seçimden dolayı kurumda çaycıyı bile bulamam:)
-
Güzeldi
-
Arkadaşlar mhuy için her şey tamam ilana çıkmayı bekliyor gibi bir şey duymuştum,hatta geçen hafta bekleniyordu,eli kulağında deniyordu. Acaba yalan mı olacak
-
@fth-00 ilk cümlede ilan geliyor sandım ya
-
Nedense Ali yıldız ve garip insan aynı kişiler gibi geliyor bana. Ali yıldız’ın troll olduğu ortaya çıktı artık.
-
DUYURU BU AKŞAM 19:30 'DA "#AlbayraktanİİBFyeKadroTalebi" tagi ile kendi çabamızla sponsorsuz twitterda olacağız. Dün ki güzel mücadelenin ardından bu gün 1. sırada olmak için duyuralım lütfen!!
-
@ryan arkadaşlar TAG DEĞİŞTİ
#AlbayraktanİİBFyeKadro Olmustur
-
Mhuy tekrar talep toplama başlayacak. Yani kısa vadede mhuy görmeyeceğiz. Vmy ve guy için bu hafta kritik hafta..
-
@yakup-cemil Ne kadar sürer hocam bu talep toplama
-
@yakup-cemil hocam Guy için kritik hafta derken bir gelişme mi var?
-
@müspetmenfi kpss öncesi yok gibi
-
@yakup-cemil Tüm oklar o zaman vmy yi gosteriyor. Ama onunda gelip gelmeyeceği kesin degil dimi ? Yani kpss oncesini sinavsiz kapatma ihtimalimiz yuksek mi ?
-
@yakup-cemil Sağolun hocam böyle duyumları almak bile moral oluyor artık
-
Arkadaşlar ekşi sözlükte ak partinin gençlerden neden oy kaybettiğinin bir araştırması yapılıyor. İlgili entryi ekliyorum. Burada amaç asla siyaset değil bunu belirtiyim.
———özellikle gençler ama genel olarak herkes yazabilir. insanlar neden ak partiye oy vermedi, fark neden bu kadar açıldı?
buraya yazılanlar bizzat erdoğanın kendisine kadar gidecek. az sonra görüşmem olacak gazete yazarları, cumhurbaşkanının bazı danışmanları ve akp'nin üst kademesiyle. lütfen düzgünce yazalım. sorunları söyleyelim. eleştirelim. atış serbest. rahat rahat yazabilirsiniz. buraya yazılanları not alıcam. ———-
Demiş bir yazar. Çaylak mesaj alımlarına da açık mesaj kutusu. Ben kendi durumumuzu izah etmek adına bir mesaj ilettim kendisine. Bilmeyenler için Çok zor değil bir hesap açıp 10 enrty girip çaylak olabilirsiniz. Sonra da ilgili başlıktaki başlığı açan yazara halimizi belirten bir mesaj atabilirsiniz. Yazarlığı olan arkadaşlar başlığa da yazabilir. Bence bizim İçin güzel bir fırsat -
Cuma gecesine kadar da vmy ilanı gelmezse, bence ancak kpssden sonra gelir