Mhuy ilanı gelir mi
-
Duyum var mı arkadaşlar?
-
@marsiyal mhuy gelmez hocam. kpss öncesi gelir ise vmy gelir o da düşük ihtimal maalesef
-
Arkadaşlar bugün de Twitter’da Akif hamzaçebiyi mi rahatsız etsek acaba??!!! Ben şu an uzunca bir twit attım kendisine! Oldukça da zehir zemberek halimizi anlatan bir dille! Bence siz de twit atın.
-
Önceki sayfalarda bir arkadaşımız talep toplandığı yazmıştı ilerleme kaydedildi mi acaba? Cimer cevabında bu sene mhuy sınavının olacağı yazıyordu kesin açılacak diyebilir miyiz artık?
-
Arkadaşlar bir sey sormak istiyorum. Beklendigi gibi Eylül'de 250 kisilik bir mhuy ilanı gelirse 2018 puanı 81, sıralaması 3800 olan birinin kurum sınavına girebilme ihtimali ne olur sizce?
-
@Minimalist girememe riski yok bence
-
@erhankestevur insallah hocam tsk ederim
-
Çok istediğim yıllardır beklediğim Bi sınav. Gelmedi gitti
-
@friedmanmilton Peki gelecek mi Eylül gibi sizce
-
@Minimalist Hocam kim söyledi Eylül de geleceğini, güvenilir duyum mu ?
-
@mhd Hocam Pareto paylastı. Yani gayet güvenilir bir duyum. "2019 sonrasi acilmasi beklenen kurum sinavlari" basligindan bulabilirsiniz. Zaten cimere genel sıkıntılarımızı yazdigimiz bi etkinlik olmustu ona da ayrica cevap gelmisti. Mhuy alimi 2019 icin planlanmaktadir diye. Bence bu defa eylul olmasa bile en gec ekim kasimda o ilan gelecek.
-
@Minimalist Teşekkür ederim hocam,bilgim yoktu, İnşallah doğru çıkar. Siz de çalışın gelir o puana.
-
@mhd insallah hocam tsk ederim
-
arkadaslar mhuy ilan gelse kacla kapatir, 82 ve uzeri puanlilarin sansi olur mu sizce, bir de mhuy sinavi klasik mi oluyor test mi
-
@rabia89 82 nin şansı olur tabiki test oluyor.
-
@Priss 3 olacak hala yapacaklar ahajja
-
@rabia89, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
arkadaslar mhuy ilan gelse kacla kapatir, 82 ve uzeri puanlilarin sansi olur mu sizce, bir de mhuy sinavi klasik mi oluyor test mi
2016dan beri mhuy için 90puanin bile şansı yoktu hocam. Çünkü ilan gelmiyor. Böyle gelmeyen bir ilan için tahmin yapmak saçma olacak diye düşünüyorum.
-
Eylül MHUY Ayı olur mu? Ne zaman gelir bu MHUY?
-
#Gib3000GUYilanıBekliyoruz
Lütfen geleceğimiz için etkinliklere katılalım. 20.00 de başladı. Daha trend listesine giremedik. Bizi bizden başka destekleyecek kimse yok. Her zaman tek ses olmalıyız. -
Maliye Bakanlığı 2019 hizmet içi eğitim programında 250 kişilik mhuy
Eğitiminin planlandiği yazmakta.Eğitim dönem-tarihi kısmında eylul-aralik yaziyor.Bu ilanin geleceğine bir işaret midir? İlan gelse süreç aralığa kadar tamamlanır mı?(bukadar çabuk )
Sorular , sorular