Mhuy ilanı gelir mi
-
@bsknkpss aaah ah yeni geldiğiniz nasıl da belli aramıza hoşgeldiniz bahsettiğiniz mevzu senelerdir olan bir şey ve her sene aynı heyecanla mhuy ilanı bekliyoruz o da her sene aynı şekilde “gelmiyor”
Yine bir umut bekliyoruz bakalım. -
@bsknkpss kardeşim o durum yeni değil. 7 8 aydır biliniyor fakat ilan gelmiyor.
-
Gecenlerde facebookta Osman Ucar isimli biri mhuy icin 50 kisi gelcek dedi. Bu duyum icin ne diyosunuz arkadaslar, duyumu paylasan kisi guvenilir biri mi acaba.
-
@Minimalist mhuy değil muy'dur
-
@mbguy haha evet yeniyim biraz hoşbulduk ..
-
@friedmanmilton hayır ozellikle konusulmustu mhuy icin dedigine eminim
-
Osman ucar takma adli sahis Kadro etkinliklerinde yuzlerce kisiye terorist gibi agir bir itham ve imada bulunmus hicbir dedigi tutmayan ve sozune katiye guvenilmeyecek bir tuccardir. Cok da ciddiye almayin
-
@Minimalist sallamış o zaman. Mhuy tarihinde o sayıda Bi ilan yok. Her denilen şeye inanmayın derim.
-
@albertcamus Anladim hocam ben de bilemiyorum tabi kim nedir ne degildir. Umarim iddiasi da yine asilsiz cıkar.
-
@friedmanmilton Hocam o tarafindan bakacak olursak tarihte bu kadar süre guy ilaninin gelmedigi de olmamis. Her sey farklilasiyor.
-
@paretowilfredo üstad mhuy ile ilgili son gelişmeler neler? Talep toplandı mı sonuç nedir? Eylül de gelme ihtimali var mı?
-
@Tükendikagrubu En son söylediklerim geçerli dostum. KPSS açıklandıktan sonra sınavlara dair süreçler biraz daha belirginleşir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar MHUY ilanı için Cimer etkinliği yapalım mı ? Ne dersiniz ?
-
@mhd hocam cimere yazdik bu sene icin alim olacagini cevap vermisti
-
@fatos evet hocam bilgim var, belki süreci hızlandırır ve net tarih alabiliriz diye.
-
@paretowilfredo hocam iyi akşamlar, nasılsınız ? Malum Eylül ayına geldik , MHUY ile ilgili daha fazla bir hareketlilik var mı ?
Eğer herhangi bir hareketlilik yoksa bu Eylülde de gelmeyeceği anlamına gelir mi ? -
Sessizlik devam ediyor malesef Arkadaşlar 200kişilik bir alımda sıralama kaça düşer diye tahmin ediyorsunuz
-
Arkadaşlar Eylül Aralık arası 4 haftalık eğitim görünüyor ama bunun için çoktan alıma çıkılmış olması gerekmez miydi? Bu yılda mı aynı şeyi yaşıyoruz yoksa?
-
@Marsiyal kardeşim ilanla sınav arasında min 2 ay oluyor , sınavın açıklanması ortalama 1 ay , en az 15 gün belge teslimi süresi oluyor 3.5 ay yapıyor ZAten şu durumda böyle birşey imkansız gibi duruyor
-
@gencbiraday mhuy yine hikaye olacak yılan hikayesine döndü sınav ya