Mhuy ilanı gelir mi
-
@Marsiyal hocam gecen yıl ortalikta dolasan ama iptal olan diye biliyorum ben eylul egitimini. Yani donem icinde alinmaktan vazgecilmeseydi su ara egitimi basliycakti. Bence yeni bir gelisme degil o.
-
@mhd Mhuy 5. Promosyon yardımcılar Aralık ayı gibi yeterlilik sınavına alınacaklar. Ondan sonra meslekte başka promosyon yardımcı kalmıyor. İlan bu yıl gelebilir.
-
@jook bu yıl o yıl mı yoksa
-
Merhaba Halil Bey, bu yıl sonu veya 2020 ilk çeyreğinde bir alım yapılması düşünülüyordu ancak henüz sıcak bir gelişme yok.Mali hizmetler uzmanlari derneğinin yazdığı cevap.
-
@erhankestevur Sıcak bir gelişme olsa şaşardık zaten. Altı üstü 200-300 kişi ya, nedir bu kadar zor olan anlamıyorum ki.
-
@Minimalist lanet olsun böyle sisteme
-
@Hayaller71 Ufacık bir umutla bekliyoruz her defasında elimizde patlıyor. Cidden kafayı yiycem artık yani.
-
@Minimalist yitiriyorlar gençliği yaşama hevesi bırakmıyorlar 4 5 milyar için 40 takla attırıyorlwr kendileri şatafat içinde alacakları 500 kişi ekonomiyi bitirecek sanki.. Mahvettiler bizi diyecek bir şey bulamıyorum artık
-
Arkadaşlar, ülke şuan öyle durumda ki düzgün şekilde çalışan bir kurum görmek çok zor. Durum gelecek adına vahim. Özel sektör de dahil bu duruma.
-
Mhuy için ibrahim tatlısesten gelmezsen gelme adlı istek parçasını gönderiyorum artık.
-
@mhd biz garibanlara vahim kardeş
-
@Hayaller71 Aynen kardeşim tuzu kuru olanlar ülkenin normal olduğunu savunuyor.
Ben MHUY dan umudumu kestim -
@mhd düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum yazık valla bizlere
-
@Hayaller71 Kimse kimsenin umurunda değil. Bizi özellikle evcut Maliye Bakanı mahvetti.
-
Off ne yapcaz biz ya
-
puanları aldık ama ilan ne zmn gelecek diye dusunmekten ders calisamiyorum surekli buraya girip yorum okuyorum 2018 e girdm 2019a da 2020 kpss ye girmek istemiyorum bu işe yillarini verenlere bi saygı durusu
-
@paretowilfredo üstad , sene sonuna kadar talep toplanıp 2020 de sınav açılır mı? dernek cevap vermiş şu an sıcak gelişme yok diye . sıcak gelişmeler daha ne kadar beklicek acaba:)
-
Bu gözler naci yi de arar oldu.Demek ki beterin de beteri varmış adam hiç olmazsa yılda bir defa guy ilanına çıkıyrdu.Ama eminm bundan daha kötüsü olamaz çünkü yok alım yok.
-
Bir gün ilanlar biteeeer
Hatıralar kalıııır
Hangi işe girersen giiiir
Hep hatırlatıııır
Sanma başka bir iiş
Yerini alııııır
Gelenler gideeeeeni elbeeet aratııır -
@Tükendikagrubu Dostum Maliye Bakanlığı'nda bir eşik var, o eşik bir ilan ile geçilse ihtiyaç olan tüm unvanların peşi sıra geleceğini düşünüyorum. Bu belki bir kabine değişikliği sonrası olur belki işlerin tamamlanmasının ardından artık alım yapalım demelerinin ardından. Bunu bilemiyoruz ancak planların varlığını biliyoruz. O nedenle bu dönemde Maliye Bakanlığı'ndan beklentimiz yüksek açıkçası.