Mhuy ilanı gelir mi
-
@politics06 mali hizmetler uzmanlığı özel yarışma sınavı olacak diyor. kurum içi yada yeterlilik sınavı olmasın bu?
-
@politics06 kurumlarla ayni takvimi kullanmiyoruz
-
Arkadaşlar bilemiyorum sınav ne zaman olur veya bu geri dönüşten ne çıkarmalıyız umarım 2020 ye girmeden sınav yapılır
-
Bu standart bir cevap arkadaşlar, yanılmıyorsam daha önce ki cimer başvurularına da benzer cevaplarla dönülmüştü. Özel yarışma sınavı dediği normal, bizim için geçerli olan alım usulü. Hâsılı, durumlar aynı diyorlar. Ve hep bir planlama mevcut...
-
Merhaba arkadaşlar, istediğimiz sayıda ilanlar gelmemesi, bu kadar bekletilmemiz sebebiyle 30 Kasım'da farklı illerden toparlanıp, otobüslerle Ankara'ya gideceğiz ve etkinlik yapacağız. Şimdiden bir whatsapp grubumuz var. Katılmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
-
Cimere sordum alım olacak mi hala cevap gelmedi 20 gun olacak.Cimer basvurularinda cevap verilmesi sart degil mi?
-
Yıl sonu geldi bu ilan ne zman gelecek?
-
@zenginmemur gelmiycek gbi hocam en azından bakan söylerdi komisyonda
-
@dibace hocam 2019 yılında alım düşünülüyor diye cevap vermişlerdi
-
2006 ve 2007 yıllarında yapılan merkezi sınavlar sonucu 824 Mali Hizmetler Uzmanı, 2008, 2011, 2013, 2015 ve 2016 yıllarında yapılan özel yarışma sınavlarını ise 1.539 olmak üzere toplamda 2.300 civarı olması gereken meslek, şuan 1.300 kişi civarında kalmıştır.
-
@merasim34 hocam genel olarak bütçeye cetvel hayli kurum eklendi bütçenin her sene büyüdüğünü de göz önünde bulundurursak normalde mhuy ihtiyacı artması bile lazım ya
-
@Willsmithh kesinlikle artması gerekir
-
@merasim34 bizim gibi kalkınma hedefi olan bir ülke nasıl bukadar az uzman istihdam ediyor inanılır gibi değil bütçe disiplini ilk mali hedef olduğu halde kayitdisini azaltmak en büyük hedef olduğu halde bunu sağlayacak araçlar gerekli uzmanlar ama durum tam tersine gidiyor
-
@Willsmithh cok haklisiniz hocam
-
Bence el altından ihtiyaç gideriliyor.Yoksa mümkün değil nerdeyse her yıl alım yapılmış,dört yıldır ilana çıkılmıyor.Bunu tasarufla,krizle veya başka bir şeyle açıklamak mantıklı gelmiyor.
-
Arkadaşlar mhuy aslinda merkez uzmandir yani öyle ozellwstirme msb uzmani dguy gibidir.Cunku yds kuruma girdikten sonra 70 ister.Ama bu 4 yılda bu haksizlik duzeltildi mi hayır?Bu durum düzeltilmedigi surece belkide mhuyun yaptigi isi merkez uzmana yaptirirlar tek aciklamasi bu.
-
@zenginmemur aynen birde o var merkez uzman gibi nitelik li iş yapıp yds verip 2200 ek göstergeye tabi olmak işin sıkıntılı kısmı
-
@botan01 kesinlikle ben hep bunu söylüyorum.
-
@Willsmithh iste hocam bunlar neden bence ilanın gelmemesine.Düşünsene merkez uzmanıda var kurumda mhuyda ama biri ondan haklari daha iyi ama ikisde yds 70 sarti bunlar düzelmedi bu 4 yilda
-
@zenginmemur gelsin biz bu şekliyle de razıyız.Bu sebeple mi ilana çıkmıyorlar?