Mhuy ilanı gelir mi
-
Cuma akşamı dahil cumaya kadar twetterı inletmeliyiz.. her gün tag oluşturmamız lazım. O ilanı alacağız dostlar. İş bizde bitiyor.
-
@yakup-cemil bugün de ekşiyi inletsek Hocam benim yazdığım giri yukarıda kaldı sizin vesilenizle bir daha belirtmekte fayda görüyorum. Ekşi sözlükteki araştırmaya yazar/çaylak arkadaşlardan destek bekliyoruz. Üye olmayanlar da 10 entry girerek çaylak olsun lütfen. Hepsini okuyacaklardır. Sürekli takip edilen bir yer neticede.
-
@mbguy kesinlikle çok doğru bir hamle dostum.. gündüz ekşi akşam tweetter yüklenelim. Tekrar söylüyorum bu hafta çok önemli.
-
@yakup-cemil hocam bu hafta kritik bir hafta demişiniz iletinizde acaba guy için mi vmy için mi olumlu bir duyumunuz vardır umarım
-
2015 MHUY alımında talepler toplandıktan kaç hafta sonra ilana çıkıldı bilen var mı? Ben sanki kısa sürede ilana çıkıldı diye biliyorum ama...
-
@eomer, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
2015 MHUY alımında talepler toplandıktan kaç hafta sonra ilana çıkıldı bilen var mı? Ben sanki kısa sürede ilana çıkıldı diye biliyorum ama...
Memurlar da baktım talep toplama duyumu verildikten 1.5 ay sonra ilana çıkılmış.
-
2019 tayfa baya şanslı 2018 de bı o kadar şanssız mhuydan ümidimi kestim de Guy bari sınav öncesi gelsin resmen hakkımız yeniyor !!!
-
@yakup-cemil hocaaaaam bu hafta guy için kritik demişsiniz bi hareketlilik mi var yoksaaaa
-
@refik-soydam hocam var mı hareketlilik bu hafta için
-
@mbguy hocam ben ekşide çaylak listesindeyim fakat sadece özelden mesaj atabiliyorum . Ekşide nasıl gündem olabiliriz ki
-
Milli emlak da kurum içi uzmanlık isteyenler memurlar nete ilan vermişler.biz de öyle yapalım .etkililer bu konuda
-
@grundig ekşide gündemde açılan başlık var Hocam. Gençlere göre ak parti neden oy kaybetti gibi bir şeydi. O başlıkta etkili olsak yeter. Onun haricinde başlığı açan kişinin çaylak mesajı açık ona yazabilirsiniz
-
@mbguy hocam o başlığı gördüm . Ama artık toplantının bitiğini yazmış .yazılanları izleyemeyecek haliyle.
-
@friedmanmilton, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@refik-soydam hocam var mı hareketlilik bu hafta için
bakanlık işleri karıştı. Adını sorsan korkutan kaçan yapı var. Bu iş sıkıntılı biraz?
-
Arkadaşlar etkinliğe destek olalım gündeme giremedik
-
@refik-soydam Bakanlıktaki işlerin karışması Berat Albayrak'ın değişeceği yönündeki söylentiler yüzünden mi ? Yoksa yapılandırma gibi başka bir sebepten dolayı mı ?
-
@merasim34 Hocam ne kadar bi bütçe gerekiyo bunun için?
-
@baelish kestiremedim... içeride olmadığım için içeride olanı da fazla sıkıştırmadım:) Umarım kurumsal işleyiş yeniden tesis edilir. Korku üzerine kurulu işleyişten ne iş üretilir ne de HUZUR!
-
@yakup-cemil kac kez talep toplandı? Daha once de toplanmadı mı talep? Mhuy canım mhuy keske gelse bı agustos olur temmuzda olur.
-
Akşam twitterda 20:00 da gelir uzman yardımcılığı ilanı için son sponsorlu etkinlik vardır Allah rızası için katılım sağlayalım bu şartlarda guya muhtacız