Mhuy ilanı gelir mi
-
@refik-soydam tsk ederim hocam
-
Merhaba, 2019 yılı sonunda veya 2020 yılı başında alım planmakta, bunu hızlandırmak için derneğimiz tarafından girişimler devam etmektedir. Mali hizmetler uzmanlar derneğinin faceden yazdığı cevap arkadaşlar.
-
@erhankestevur pareto üstadın da verdiği bilgiler bu yıl sonunu gösteriyor zaten. Demek ki kasım gibi bizi mhuy sınavı bekliyor olacak inş. Tabi sayı, puan türü ve kaç katı çağrılacağı da çok çok önemli olacak.
-
@erhankestevur kpss öncesi hayal oldu yine anlaşılan.
-
2018 KPSS ye girenler lanetlenmiş olmalı bu kadar bahtsızlığın başka bir açıklaması olamaz çünkü
-
@minimalist sonbaharda olmasına da raziyim.
-
SGK dan bir çoğumuz tekrar elencek arkadaşlar guy için destek olalım HaziranAyında GelirUzmYard gündemdeyiz
Cevap
-
Bu sene için tepkim sadece 'vay be'demekle geçti. Suratımda o manasız şaşkınlıkla yine vay be diyorum bekleyelim bakalım bekleyelim.
-
@kalendermeşreb bu başlıklara her baktığımda bız neden 2018 sınavına gırdık dıyorum. O kadar stresı bosuna cektık gecen sene. 2019 kpss den sonra gelen 20-30 kısılık ılanlar kimi mutlu eder? Guy bıle gelmemısken. Cok umutluydum bu ılandan ama yazık oldu gercekten. Yoksa görülmemesi imkansız, bu kadar etkınlıgın..
-
@tükendikagrubu Evet malesef öyle. Elimizden geleni yapıyoruz fazlasıyla. Her defasında yeniden yıktıkları umutlarımızla devam ediyoruz. Başka bölümlerde bunu bulmazlar.
-
@kalendermeşreb Başka bölümlerde bizim kadar enayi yok hocam. Bu kadar kalabalık olup sesini duyuramayan başka bir topluluk bilmiyorum ben şahsen.
-
@baelish Birlik olmak mı! Ben bunu iibf de görmüyorum artık.Gerek twitter gerek forum ikisinde de zaman geçirdim. Twitter iibf takip diye yazar hesaba oradan birbirlerinin dedikodusunu yapar, laf atar, manita yapar kalitesizlik dizboyu, samimiyetsiz yani birlik olmak dışında her şey. Burada da sürekli bir tersleme, kim daha iyi bilir havası, ilana basvurma sırasında birbirlerine hükmetme derdi. Kimsenin birbirine tahammülü kalmamış.
-
En geç bu hafta ilan geliyor diyen düdük nerde buraya gelsin çabuk
-
Malesef olumsuz duyumların hepsi çıkar SGK ya puan eklenicek dediler eklendi 85 den aşağı kapatmaz dediler oldu olumlu duyumlarınsa hiçbiri çıkmaz !
-
Ali Yıldız adlı şarlatana artık kimse inanmaz herhalde.
-
@friedmanmilton ona göre mhuy vmy hepsi gelmişti
-
@friedmanmilton onun ben
-
Ayrıca garipinsan vardı .o nerde . Sana inanıyordum ben lan kulaksız
-
@sucukcu o nasil bir ileti yav bunca zamandir burdayim ilk defa denk geldim boylesine
-
garip sana bi de özelden yazıyodum güzel güzel cevap veriyordun @GARİP-İNSAN