Mhuy ilanı gelir mi
-
@supernatural hocam 2015 ten beri mhuy ilanı gelmiyor bu nedenle insanlar mhuy’dan umudunu kesti,sayfanın sessizliği bu yüzden bence
-
@bucalı haklisiniz hocam inşallah gelirse yazmayan da yazar o zaman
-
Aslında mhuy ilanı gelse belki duy ve muy ilanları da gelir. Bu üçü birbiriyle bağlantılı ilanlarmış gibi gelir hep gözüme
-
@rootofallevil hocam dguy kpss sonrası dedikoduları var muy dedikodusu hiç duymadım mhuy bi gelsin de gerisi de gelir inşallah
-
uzun süredir alım yok şöyle 1000 kişilik ilan gelse ne guzel olur 70 üstü alan herkes katılır en azından sınava...
-
@muhalba mhuy sınavı kpss nin 2 tık üstü bana göre sayıştay ön elemeden bile zor. Yani 75 80 alan arkadaşların çok çalışması gerekecek.
-
Konu anlatımlı kitapların aralarına destekleyici olsun diye çıkmış soru koyarlar. Orada bile kendini belli eder mhuy sorusu
-
2014 mhuy sınavı olması lazım maliye testinde bir soru vardı tvs ile alakalı adamlar damga vergisi kanunundan sormuşlardı çok spesifik bir soruydu. Normal bir şekilde kpss ve kurum sınavlarına hazırlanan kişi tvs konuları içinde damga vergisi kısmını bir paragrafta okur geçer ama ösym öyle yapmadı işte direkt kanun bilgisi sordu.
Yani demem o ki sınav açılacak olursa bu sınava sayıştay eleme sınavına hazırlanır gibi hazırlanın seviye olarak iki sınav birbirine denk -
@rootofallevil acılsında sınav girelim görelim. Bence 3. Veya 4. Senesi olanların bellı bır ders baremi vardır diye düşünüyorum. Mhuy 'u da yaparlar diye düşünüyorum. Kpss ye 50 gün bıle kalmamıs. 4 senedir şu süreçteyım bu kadar ılansız bır sene hatırlamıyorum. Benım korkum hıc ılan vermemeleri maliyeden. Yapılanma VS diyenler cok olacak o zaman çünkü. 10 aydır ilan yok çünkü..
-
Arkadaşlar GÜNCEL olarak toplanılan para 3430 tl yi gecti ve gazete ilanı icin çok az bir miktar kaldı bence bugün Bile halledebiliriz. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
@ryan hocam an itibariyle eft yapmaya kalkıştım lakin ayın 7. Gününe atıyor.
-
@ekofirat doğrudur hocam zaten ama bu kadar yakalamışken yine ayin 10 una kadar bekleriz diye düşünüyorum çok çok az bir miktar kaldı çünkü
-
Hangi puan türünden alır acaba taban puan ister mi sizce
-
adem kılıç hocamıza göre mhuy eli kulağındaymış twiterda öyle yazmış gerçekten de ilan bu kadar yakın mı @pareto_wilfredo
-
@gencbiraday p48 olur muhtemelen
-
@hedefsgk hocam profiline baktım hocanın dediğiniz gibi eli kulağında görmedim nerde yazmış ?
-
@modigliani-0 sabitlenmiş twitlerde yorum kısmında yazmış
-
@hedefsgk kitap satan hocalara güven miyorum hocam ama inşallah öyledir pareto hoca söyler doğru mu yanlış mı diye
-
@erhankestevur 70 mi 75 mi olur sizce baraj
-
@supernatural hocam KPSS sonra sı ilan gelse 2018 puanını kullanabilirmiyiz ?