Hoşçakalın Dostlar.
-
Dostlarınıza gerçekten büyük yardımlarınız oldu, her şey için teşekkürler hocam. Yeni yolculuğunuzda bol şans ve başarılar diliyorum.
-
@Agor @paretowilfredo @Antimülakat @genclerbirlikli @mk-ank ve bu sitede emeği geçen bütün yönetici arkadaşlara verdikleri emekler için teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık.
Sitemizin geleceği hakkında merak içinde olan arkadaşlar için de şunu söylemek isterim. Site ana yapısını ve formatını koruyacaktır aynı şekilde siz değerli arkadaşlarımıza fayda sağlamaya ve hizmet etmeye devam edecektir. Haber bölümünün yönetimi ve içerikleri bize ait olsa da Forum bölümünde yazılan yaklaşık 650.000 yazı ve yorum da sizlerin emeği var. Forum bölümünün sahibi siteye üye olan ve katkı sağlayan sizlersiniz. O yüzden forumun formatını değiştirme gibi bir düşüncemiz yok.
Forum bölümün alt yapısını değiştirme gibi bi düşüncemiz var o da forum sisteminde kullanılan nodebb forum alt yapısının çağımız gereksinimlerini karşılamada yetersiz olmasından kaynaklanmaktadır. Bunun yerine daha kullanışlı ve gelişmiş özelliklere sahip olan büyük sitelerin de kullandığı (kadinlarkulubu- forum.shiftdelete gibi sitelerin de alt yapısını oluşturan ) Xenforo forum sistemine geçiş yapmayı düşünüyoruz. Bu da sadece forum bölümünün görünümünde değişkliklere yol açacaktır. Görünüm dışında site formatı veyahut amaç ve içeriklerinden bi sapma olmayacaktır.
Son olarak beni de çok fazla görmeyeceksiniz forumda çünkü bu forumun sahipleri sizlersiniz bana bi ihtiyaç olacağını düşünmüyorum Sadece teknik ve yönetimsel konularda müdahalelerde bulunacağım.
Herkese iyi forumlar dilerim. Umarım sizlerin başarılarınızda bayrağı devraldığımız arkadaşlarımız kadar faydamız olabiliriz.
Ayrıca @Agor hocama site devri süresince ettiği yardımlardan dolayı sizlerin huzurunda da tekrar teşekkür ederim.
-
@admin Yolunuz ve bahtınız açık olsun dostum Hepimiz için en güzel neticelere gebe olsun bu değişim.
-
iibf'nin Haluk Levent'i
Yolunuz açık olsun...