STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
E YDS ile başvuran yok mu ya gelmiyor sonuç
-
@zz yazdır demeniz lazım
-
@herkesesu ÖSYM sisteminde sıkıntı var
-
@herkesesu yok hocam sisteme sonuç fotoğrafı yüklemekten bahsetmiyorum. ÖSYM sonuçlarının eklendiği sayfada sonuçları sonuçlarımı getir butonuna tıklıyorum. ÖSYM’den otomatik çekiyor. Ordan e YDS puanını çekmedi
-
@zz gelmiyorsa sisteme düşmedi demek. Yarın kurumun sınav ile ilgili oluşturduğu hattı arayın. İlan sayfasının altında numara var. Baktınız ulaşamadınız bir şey oldu, yds sonucunuz da gelmiyor o ekranın bir fotoğrafını çekin ne olur ne olmaz, orada belgeninizi yükleyin ve başvurunuzu o şekilde tamamlayın. Başvuru sınav puanı gelmeden olmuyorsa başka dil puanı seçeneğini seçin yine de başvurun. Bu dediğim eğer ulaşamazsanız problemi çözemezseniz son alternatif.
-
@nonamemen hocam öncelikle açıklamanız için teşekkür ediyorum. Ama başka sınav seçince de bir puan yok diye uyarı veriyor . YDS olarak seçince de “YDS puanınız başvuru kriterini sağlamıyor” diye uyarı geliyor. Bu aşamayı tamamlamadan bir sonraki aşamaya da geçirmiyor. Yarın arayacağım ama umarım ilandan önceki sınavlar geçerli demezler
-
@zz kaç ki puanınız veya 5 yıldan eski mi
-
@birdlyys dünkü e ydsden aldım hocam
-
arkadaslar el yazısıs ile ozgecmşşi nasıl yazdınız acaba
-
@zz
Arkadaşlar ben denedim Cumartesi yapılan YDS sonuçları yansıyor sorun yok. -
YDS sonuçları geldi şükür başvrumu yaptım..
sorun ÖSYM de imiş.
-
- Olarak şimdi başvurumu yaptım
-
@bitmeyenyds son dakıka artışı:D
-
@vincent5555 başvuru az diye diye tüm türkiye başvurdu
-
Telegram grup linki. https://t.me/joinchat/SFPqL6loqpw5ZDRk
-
@muddei-hususi ya tutarsa agkbkb
-
yök dil kabul edilir mi?
-
@muddei-hususi bence herkes son güne bıraktı. Az diye değil.
-
@nonamemen o işin şakası zaten böyle olur genelde son gün yoğunluk yaşanır
-
@sorunsorular maalesef sadece YDS geçerli