STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
@aslan-reyiz hocam hangi bölüm soruları belirtebilir misiniz?
-
@nonamemen kamu iktisat işletme
-
daha önce maliye alımı sanırım olmadığı için soruları paylaşılmamış. ama diğer bölümlerle ilgili sorulan sorulara baktığımda bölümün yalnız kendi alanıyla ilgili sorulduğunu görüyorum. maliye bölümünden girecek biri olarak yalnız kpssdeki maliye bölümü konularına ve genel iktisat konusuna bakmam yeterli olacak yani değil mi? teyit için soruyorum.
-
@bbn bence yeterli olur. Başka ne sorabilirler ki
-
arkadaşlar bu sınavda SBB mevzuatı ile ilgili soru çıkmış mıydı geçen sene, bilen yazarsa çok memnun olurum ona göre boşa zaman harcamayalım.
-
IKTISAT ALAN BILGISI %100 DIYOR. HUKUK FALAN CIKACAK MI YOKSA KOMPLE IKTISAT MI?(IKTISAT BÖLÜMÜ IÇIN) 2019DA GIREN VARSA ACIL YAZABILIR MI
-
Rekabet kurumu başvuru sonuçları açıklanmış bu ne zaman açıklanır
-
@muddei-hususi hocam ilanda belirtilmişti, 22 kasımda listeler 3 aralıkta sınav giriş belgeleri yayınlanacak
-
@justaa tarihleri belli miydi pardon teşekkürler
-
Hukuktan başvuran çok mu acaba ya rekabetten sonra bu sınava da giremezsem depresyona girerim geriye bir ticaret bakanlığı kalıyo benim için onun da yazılı sınavı çok zor
-
Sinava girmeye hak kazananlarin ilani bugun aciklanacak deniyodu. Bilgisi olan var mi ?
-
@merysss1 ilanda 22 kasımdan itibaren yazıyo direkt 22 kasımda denmiyor
-
@muddei-hususi dikkat etmemisim tesekkurler
-
ben o ifadeden bugün ilan edileceğini anlıyorum, diğer kurumlarda da akşam 8 de 7 de açıklandığı çok oldu listelerin. Zaten ilanda itiraz için bugünden itibaren 3 gün biçmişler demekki bugün açıklanacak ki itiraz edebilsin insanlar
-
@muddei-hususi ilandaki ifade; “Sınava katılmaya hak kazandığı tespit edilen adayların listesi 22/11/2021 tarihinden itibaren www.sbb.gov.tr internet adresinden yayınlanacaktır.” şeklindedir. Tırnak içerisinde yer alan cümlede bugün yayınlanmayabileceğine dair bir anlam bulunmamaktadır. Dolayısıyla bugün yayınlanması gerekmektedir.
-
@justaa doğru belli olmaz mesai bittikten sonra açıklandığı çok oluyor
-
Aciklandi
-
Listeye sonlardan girmişim az daha olmuyormuş her yer kurtlar sofrası artık
-
Arkadaşlar merhaba 2 şey sormak istiyorum.
Geçen seneki iktisat alan sorularına nerden ulaşabilirim?
SBB ile ilgili ortalama kaç soru geliyor ve nelere çalışmak lazım? Geçen sene hangi sorular gelmiş ?
Şimdiden teşekkür ederim. -
@hick bana da lazım arkadaşlar. Mesela ekonometri sordular mı? Yok mu hiç giren