STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
-
İlan hepimize hayırlı olsun dostlar. Sınava girecek arkadaşlar bu başlık altında görüş alışverişi yapabiliriz.
-
el yazısıyla özgeçmiş olayını tam anlamadım cv manasında mı yoksa kısa bir biyografi gibi mi
-
Bu başlık neden böyle yetim kaldı acaba, kimse başvurmayacak mı?
-
@muddei-hususi ben kısaca okuduğun okullar ailen, yaptığın meslek varsa onunla ilgili bilgiler vesaire bunları yazmamız lazım diye anladım
-
@beyefendi-0 kardeşim yds si olan maalesef çok az iibf mezunu var. Olanların da çoğu hazine uzmanı oldu. Bu sınavda 200 kişilik iktisat sınav kadrosunun dolmayacağını düşünüyorum
-
@herkesesu 2021 kpss ve yds'den de gelen az olacak galiba.
-
@herkesesu 200 kişilik iktisat kadrosunun dolmayacağı kesin gibi bir şey. Ama hukukta sınava 60 kişi girecek yds şartı olan son kvkk sınavına hukuktan 68 kişi katılmıştı taban kaç olur acaba merak içindeyim.
-
Kamu 89'a düşer mi sizce?
-
@dexter-0 Merhaba 2019'daki ilanda kamudan 3 kişi alınacaktı listeye giren 60 kişinin puanı 82,2'ydi.
-
@catsandpolitics *60.
-
@catsandpolitics Teşekkürler. Şimdiden çalışmaya başlamak lazım ozaman. Araştırdığım kadarıyla Alan soruları Kpps seviyesinde
-
Arkadaşlar daha önce iktisattan giren oldu mu, sınavda hangi konularda soruyorlar
-
YDS puan sıralaması nasıl olacak acaba, 95 alan da var 71 de.
-
Uluslar kaça düşer acaba
-
@jnturk yds puanı sıralamayı etkilemiyor 70 üzeri olması sadece başvuru koşulu
-
Maliyeden girecek olan var mı? Kaç puanla katılacaksınız?
-
@birdlyys bu soru benim de kafamı kurcalıyor çünkü önceki alımlarda en yüksek kapatan hep uluslar olmuş. 2019'da listeye giren 40. kişinin puanı 90 küsur. Tabi bu defa uluslardan 100 kişi listeye gireceği için illaki daha düşük kapatır.
-
Arkadaşlar bu kadronun merkez uzmanlıklardan bir farkı var mı ? Özlük hakları çalışma koşulları vs hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
-
@mrttrm hocam merkez bankası sayıştay ve hakim-savcılık hariç bütün merkez ve üst kurul uzmanlıklarının özlük hakları aynı diye biliyorum
-
kamu 80'e düşer mi sizce arkadaşlar