YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@ghamul1 Ama sınav kağıdı sayısını göz ardı etmişim, haklılık payınız vaar :))
-
@g-g hocam orda 600 kağıt vardı burda 200 kağıt var ve bir haftada okunur zaten su an okunmuştur muhtemelen mülakat tarihlerini ayarlıyorlardır yine de bekleyip göreceğiz
-
@flu Evet hocam haklıısınız, hayırlısı olsuun hepimiz için.
-
Daha önce yazılı sınava giren var mı puanlamalar nasıl ?
-
@G-G hocam onda 600 kişi vardı. Ve 28 günde açıklandı. yani bu sefer 10 günde açıklanmasını bekliyorum. Ama tabi belli de olmaz.
-
@flu İki kere yazılıdan kaldım hocam. birinde 2 puanla kaçırdım, birinde 6 puanla
-
@ghamul1 hocam söylemenizde bir sakınca yoksa ne kadar yazmıştınız uzunluk olarak ?
-
@ghamul1 puanlamaları nasıl bilginiz var mı. ince eleyip sık mı dokuyorlar
-
@uluslarcıkız hiç fikrim yok hocam.
-
@ghamul1 yani iki puanla elendiğinizde geçeceğinizi düşünüyor muydunuz
-
@flu iki kompozisyona toplam iki buçuk sayfa diyebilirim hocam. Birinde tercüme de vardı. Uzunluğun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta birer saat var iki kompozisyon için, tam detaya inip daha fazla şey yazmak çok daha fazla vakit alır.
-
@ghamul1 anladım hocam sağol
-
@ghamul1 Ayrıca herkesin yazısı da farklıdır. Mesela benim yazım oldukça küçük. Dediğim gibi uzunluktan ziyade içerik önemlidir diye düşünüyorum. Burada bir arkadaş vardı 1er sayfa kompozisyonla mülakata kalmıştı.
-
@uluslarcıkız Düşünüyordum hocam ama nasip olmadı.
-
@ghamul1 bu kez olur inşallah. Teşekkürler
-
@uluslarcıkız Sağ olun, nasipte varsa olur hocam, hepimizin hakkında hayırlısı..
-
bugün de geçti, açıklanmaz heralde. cuma gününü beklerler mi acaba kağıtlar okunduysa bile.
-
@tkt Deneyim sahibi arkadaşlar yazılı sonuçların açıklanmasıyla mülakatlar arasında ne kadar süre oluyor? Ya da bu konuyla ilgili öngörünüz var mı?
-
@müverrih06 daha öncekinde aşağı yukarı 1 ay sonra açıklanmıştı. Şimdi de En erken iki hafta içinde açıklanır bence. Aşağı yukarı 500 essay okunacak bir haftada açıklanması zor ben önümüzdeki cuma belki açıklanır diye düşünüyorum
-
sınavdan 2 hafta geçti. muhtemelen diğer cuma açıklanır ya. klasik okunacak falan malum. beklemek kadar lanet bi şey yok. olumsuzsa da insan bilip ona göre yoluna bakmak istiyor.