YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@yomaman 200 essay değil mi
-
@uluslarcıkız tahminen öyle olması gerek ama tabi 2-3 sayfa her biri için düşünsek, kişi başı 6 sayfa gibi düşünmek gerek.
-
@uluslarcıkız en az 200 kişi çağırıldı son puanı alan 50 kişi daha olsa 2’şer essayden 500 işte
-
Ytb, duyuru sayfasından duyurdu arkadaşlar ama sistemde henüz sonuçlar görünmüyor. Şimdiden geçenleri tebrik ederim, hayırlısı..
-
@ghamul1 şimdi görünüyor
-
Evet açıklanmış. Geçen herkesi tebrik ederim
-
Başarılı olan arkadaşlar kaç puan aldıklarını yazabilirler mi?
-
@victorylove Ben de merak ediyorum tabanı. 74 ile olmadı benim
-
@victorylove Benim 78 ile olmuş
-
80 ile olumlu
-
@victorylove 75 ile olumsuz
-
78 ile olmuş. şimdi bununla sözlü ortalanacak değil mi. olan olmayan herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
-
@meakb benim de 78, hayırlı olsun hocam, öyle yazıyor eleme ile yazılı ortalaması alınacakmış ama ilanda sözlü için geçer not 70 yazıyor.69 alırsak ortalama alınmıyor demek yani
-
@tkt maalesef öyle. baraj işi sıkıntı ve muhtemel bir sonuç diye düşünüyorum 65-69 arası vermelerini. hepimizin hakkında hayırlısı
-
70 ile olumsuz
-
Önceki yıllardan mülakat tecrübesi olan var mı? Nasıl geçiyor neler soruluyor?
-
Sözlü tarihini herhangi bir şekilde henüz açıklamadılar değil mi ben bir şeyler kaçırmıyorum ?
-
@yomaman hayır hocam beklemedeyiz, henüz açıklanmadı
-
@g-g teşekkürler bazen acaba bir yerlerde yazdılar da ben mi kaçırdım diye düşünüyorum
-
@g-g hocam sizce 40 kişi mi kaldı 45-50 var mıdır? ayrıca taban puan da bilmiyoruz galiba değil mi