YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
-
@meakb Hocam taban puanına ilişkin bi fikrim yok açıkçası, mülakat listesi açıklanırsa sayıyı ordan görebiliriz anca.
-
Mulakat tarihi sms ile bildirildi
-
arkadaşlar bana 9 şubat olarak geldi. herkesin aynı mı yoksa 2-3 güne yayılıyor mu?
-
@meakb pardon 10 şubat perşembe olarak
-
arkadaşlar pazartesiden cumaya kadar mülakat mı var? yoksa herkes çarşamba perşembe mi giriyor?
-
Hiçbir fikrim yok ama geçen hafta salı günü haber verdikleri için belki salıdan cumayadır
-
Giren oldu mu arkadaşlar nasıl geçiyor, neler soruyolar genelde
-
@tkt, içinde söyledi: YTB Uzman Yardımcısı Alımı 2021 (10 kişi)
Giren oldu mu arkadaşlar nasıl geçiyor, neler soruyolar genelde
++
-
Bu hafta açıklanır mı sizce?
-
@cortex önceki alımlara bakıp bi çıkarım yapmaya çalıştım hocam; ama biraz daha uzun sürmüş diğerleri temennim ay çıkmadan açıklanması ama net bişi bilmiyoruz malesef ki.
-
@g-g bunu ben de düşünmüştüm ama ne yalan söyleyeyim üşendim, sağolun analiz için inşallah dediğiniz gibi olur çok da bekletmenin anlamı yok diye düşünüyorum
-
Ben bir aydan önce beklemiyorum ama belli de olmaz tabii
-
Bu arada ben şunu merak ediyorum cevap veren olur mu emin değilim ama mülakatı kötü geçen var mı?
-
valla iyiliğini kötülüğünü bilemem de çok heyecanlanıp ağzımın kuruduğunu biliyorum sadece
-
@yomaman benimle aynı zaman diliminde girenlerden olumlu geri dönüşler aldım hep, genel olarak fazla sıkıştırmadan olumlu bir intiba bırakarak tamamladıklarını söylediler mülakatı, sizin nasıldı?
-
@cortex benim de aynı şekildeydi o yüzden merak ettim sanırım herkes için rahat bir mülakat süreci oldu
-
@yomaman ama burada akıllardaki soru, herkes için olumlu geçtiyse acaba değerlendirme kriteri neydi 🤨
-
arkadaşlar son 2 alıma baktığımda şunu gördüm:
-30 kişilik alımda sonuçlar, sözlü sınavdan sonraki sekizinci hafta cuma günü açıklanmış.
-7 kişilik alımda ise sözlü sınav ramazan bayramından 11 hafta önce yapılmış. sonuçlar ise 10. haftada açıklanıp belgeleri bayramdan sonraki hafta getirin denmiş.
bayramdan sonra başlatalım diye bi düşünce ile mi bekletildi yoksa sadece öyle mi denk geldi bilmiyorum tabi ki ama bizim bu sözlü sınavlar da bayramdan aşağı yukarı aynı süre uzaklıkta. umarım bayramı bekletip sonra başlasınlar diye bi düşünce olup da bizim sonuçlar da ramazanın son haftasına kadar bekletilmez
-
Nisandan önce beklemiyorum ben de
-
@meakb yarın ilk iş arayıp bunu soracağım hocam bayrama kadar çok uzun bir süre var, inşallah o kadar beklemezler.