2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@tim06 HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI
PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
…/ …/ 2022Defterdar Uzman Yardımcılığı için../../.. -.../.... tarihleri arasında yapılan sınav sonucunda .... iline asil olarak seçilmiş olup il içerisinde tercih yapmak istediğim sıra şöyledir:
1.
2.
3.
4.
5.
6.Bilginize arz ederim İmza: Adı-Soyadı:
Adres:
T.C:
Tel:
Mail: -
@mrgkn hocam çok teşekkürler.
-
Yeni duy arkadaşlar telegram linkimiz budur https://t.me/+ZoCogUIoVu9mZmM0
-
@mrgkn DUY 2200 ek gösterge durumu değişir mi yeni kanunla birlikte. Birde başlangıç DUY maaşı ne kadar bilen arkadaşlar var mı. Son olarak acaba çift maaş veriliyor mu ilk aylıkta. GUY olan arkadaş biz aldık demişti ondan soruyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim arkadaşlar .
-
@tim06 3600 konusu tamamen sendika ve siyaset işi. Şu an maaş 8295 lira ve başladığın maaşa göre normal + kıst maaş veriliyor.
-
@tim06 diyelim Eylül un 2 sinde ise başladınız Eylül 15 te 13 günlük kist maas+tam maas alırsınız. Suan başlangıç maaşında arkadaşın dediği gibi eğer evliyseniz eşiniz çalışmıyorsa +535 lira alırsınız. Ama siz başlayana kadar temmuz zammı gelecek. Başlangıç maaşları 12 bin üzerinde olur.
-
@scofieldmustafa çok teşekkürler hocam.
-
@scofieldmustafa hocam sizi yordum kusura bakmayın. Son sorum evrakları verdikten sonra bize PTT den tebligat mı gelecek işe başlamak için yoksa telefonla mı haber veriyorlar.
-
@mrgkn hocam bizi önce eğitime mı alıyorlar. Kaç ay sürüyor eğitim.
-
@tim06 aradıkları da olmuş tebligat bekleyenlerde olmuş. Hangisi önce olursa ona göre hareket edersiniz.
-
@tim06 hala eğitim yapılmadı maalesef hocam. Usta çırak usulü gidiyor şuan. Bakanlık sayfasında 5 haftalık bir uzaktan eğitim gözüküyor 300 kişilik alım için ama ne olur bilinmiyor.
-
@scofieldmustafa verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun.
-
@tim06 rica ederim hocam. Aklınızda soru olursa yine sorarsınız.
-
@tim06 7 aydır çalışıyorum daha eğitim yüzü görmedik şükür Allahtan yeni gelen müdür uzman da işimizi hallediyoruz. Guylar 45 günlük eğitimini aldı. Bizim eğitim online olacak gibi.
-
@mrgkn hocam evrakları teslim ettim. Lakin güvenlik soruşturması şimdi mi yapılacak ben zaten yapıldı diye biliyordum. Sizlerin bilgisi var mı hocam. İlgilenirseniz çok sevinirim.
-
@tim06 evrakları verince il emniyeti araştırma yapıyor. Arşiv araştırması yüzünden ben iki ay beklemiştim. Eğer ikamet ettiğiniz il küçük ise çabuk olur.
-
@mrgkn hocam ikamet ilimi değiştirsem şu an olur mu acaba. Yani evraklar için son teslim tarihi ayın 20 sinde. Bir de hocam güvenlik soruşturması ve arşiv soruşturması aynı şeyler mi
-
@tim06 il değişimi hakkında bilgim yok ama arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması aynı manaya geliyor.
-
@mrgkn Hocam atamamız yapıldıktan sonra bize PTT ile tebligat yapacaklar ise olurda evde olmadığımız bir zamana denk gelirse ne yapacağız. Yani bu atama konusunu takip edeceğimiz bir alan var mı? Mail gelmesi yada kariyer kapısından yada telefon edilerek haber verme durumları söz konusu olur mu? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim hocam. Hastanede refakatçi olarak kalmam gerek. PTT kargo pek güven vermiyor. Eve hiç getirmeyebilir. Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@tim06 Hilmi Yazıcı mail atmıştı. Peşine ptt ile evraklar geldi.