2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı olsun.
https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2021/12/Defterdarlik_sinav_duyurusu.pdf
-
@xxxkara puanım 85 balıkesir yazacağım gelir mi sizce arkadaşlar
-
@abcd1508 hocam kimse bilemez onu. Çoğu il 1-2 kişi aldığından yüksekte düşükte kapatabilir. Geçen seneki alıma bakarsanız kafanızda bir fikir oluşur.
-
Şanlıurfa, gaziantep, kahramanmaraş tercih edecek arkadaşlar var mı _?
-
Tam bir kumar hesabına döndü. Tek il olması herkesin aleyhine. Benim gibi 78ler bile umutlanıyor. Ama işin özü tutacak ili seçmek. Bunu da kimse öngöremez.
-
@dondurmacı46 VAR HOCAM GAZİANTEP
-
@yokbişey, içinde söyledi: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@yokbişey, içinde söyledi: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Hocam özelden bir kaç sorum var yazıyorum.
-
@dondurmacı46 arkadaşlar başvuru formunda diğer bilgiler kısmına ne yüklediniz jpeg formatında isteniyor ve boş bırakılmıyor ben özgeçmiş yükledim sorun olur mu
-
@abcd1508 aday bilgi formu yükleyeceksiniz. İlanı okuyun başvurmadan
-
@beyefendi-0 hocam başvuru formu nerde bulamadım ben direk ekle diyor
-
@umutlu-bekleyiş https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/sf_IlanDetay.aspx?id=2ae96eb9-239f-437b-8c95-de0493c010e4
Burada adaya ait bilgiler formu için tıklayınız yazıyor. -
arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanır var mı bi duyumu veya tahmini olan ?
-
Bugün Personel Genel Müdürlüğü'nü aradım, ne zaman açıklanacağı belli değil, komisyon değerlendiriyor dendi.
-
@f20 neyi değerlendiriyorlar acaba. Sonuçta mülakata girdik ve çıktık. Sonuçlar bellidir. Komisyon artık neyi değerlendirecek. Ama imza işleri falan vardır. O yüzden yaklaşık 1 ayda açıklanır.
-
Geçen sene 29 martta mülakatlar başladı 26 Haziran’da liste belli oldu dostlar. Ona göre bekleyin. Ortalama 3 ay. Kısıtlamalara falan denk gelmişti hadi onu da çıkarsak 2 ay.
-
@scofieldmustafa evet çok haklısın kardeşim. Tabi bu sürede komisyon değerlendirmesi gibi bir şey oldu mu? Bence olmadı.
-
@tim06 hep komisyon değerlendirmesi diyorlar zaten. Sonra onaya sunuldu derler. İmzada derler. Süreç gereksiz uzuyor.
-
@scofieldmustafa çok teşekkürler hocam.
-
arkadaşlar mülakatın bugün açıklanma ihtimali yüksek mi sizce ?
-
@abcd1508 zor görünüyor. En yakın tarih bayramdan sonraki ilk hafta. Normal tarih ise haziranın ilk haftası.