2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Soramadan edemeyeceğim Kaymakamlıkla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım İçişlerinin merkez kadro mülakat sonuçlarıyla ilgili de bilginiz var mı acaba? ️
-
@108-Dönem siz hala tek cumlede olsa yazabiliyor musunuz resmen trollediniz bizleri.
-
@108-Dönem Bencede silsin insanların duygularıyla oynamamayı öğrenirsin umarım
Güzel yad ettik seni daha fazla ettirme -
adam duyum paylaştı. cıkmadı diye bu kadar niye yükleniliyor. adı üstünde duyum arkadaslar.
-
@Werder-Veremem hocam duyum paylaşanlardan Allah razı olsun ama bu gece kesin olmadı yarın gece kesin bilmem ne diye emin olarak konuşup bizi uykusuz bırakmaya hakkı yoktur diye düşünüyorum
-
@can123 yani hocam kendince haklı olabilirsin ama inanmamak da senin elindeydi. su mübarek günler sakin olup, kimsenin kalbisini kırmaya gerek yok bence ...
-
@Werder-Veremem dostum adama duyum paylasti diye yuklenmiyoruz. Yalan soyledi diye dikkat cekiyoruz. Saat bilgisine kadar bilgi veriyorsan aciklanmadiginda da arkadaslar kusura bakmayin birseyler oldu ki aciklanmadi tarzindan basit bir cümle kurmaliydi. Kimsenin bilgi vermek gibi bir zorunlulugu kesinlikle yok ama kimseninde bizi aldatmaya hakki da yok
-
@naim3434 hocam gerek yok su mübarek günler.. biraz daha sabır ...
-
@Werder-Veremem nezaketin icin teşekkür ederim arkadasim. Sende haklisin. Bizde o zaman girdiğimiz ruh hali ve ailecek bir beklentiye girdigimizden sitem ettim.
-
@naim3434 eyvallah hocam anlayısın için tesekkür ederim .
-
@Werder-Veremem hocam daha önce duyum paylaşanlara yüklenenlere karşı bende tepki gösterdim profilimde duruyor kaldırmadimda ama bu arkadaşınki duyum değil kesin bilgi gibi lanse etti sitemim onadır sonrasında da sorunca cevap bile vermedi
-
@can123 anladım hocam geerek yok uzatmaya bence. sıkmayın canınızı .. selametle hocam
-
@siyahadam üstad o gece bu gece mi ?
-
@can123 niye tam soylemez anlamıyorum
-
@Werder-Veremem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@can123 niye tam soylemez anlamıyorum
çünkü @siyahadam belirli bir gün belirtse ve dediği tarihte 1 gün bile sarkma olsa linç edecek bir sürü kişi var maalesef. bu sebeple gün değil hafta belirtmesi normal geliyor bana.
-
@can-mavi Neyse hocam enazından @108-Dönem 'inki gibi 50 gün sarkmıyor
-
@can123 sarkmaz @siyahadam son 3 4 senedir açılanacağı tarihi tutturan biri, sırf o yazdı diye ben dün gece sahura kadar uyumadım, bu gece de uyumam
-
@can-mavi Ondan şüphemiz yok hocam Allah razı olsun @siyahadam'dan ve onun gibi gerçekten duyumlarını aktarıp insanları trolleneyenlerden
-
@can-mavi eski gece nöbetlerine başlamak lazım l zaman
-
Bu hafta açıklanacağına dair ortak kanı oluşmuş gibi, umarım bu hafta nihai başarı listesini görürüz.