2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Kibrit çaktık is oldu
Koskoca adam siyah oldu
Olsa bile bir kıvılcım
Siyah adam söylemez oldu -
Az çok hareketlenme var gibi sanki ama kesin bu hafta gelir diyemeyiz.
-
Bu hafta değil de önümüzdeki haftaya bekliyorum ben
-
Arkadaşlar yarın itibari ile süreç %99 ihtimal olağan akıştan daha da hızlanacak. 31 Mart ya da 7 Nisan demiştim, 27 Mart Pazartesi akşamını ufukta bekleyelim derim. Yine de en kötü 31 Mart diyelim.
-
Postu okudukça gülüyorum artık bir ay daha böyle giderse neler okuyacağız Allah bilir
-
Gazetelerden kopyala yapistir yapiyorum : İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uzun zamandır şiddetli bel rahatsızlığı yaşadığı, çalışmaların aksamaması için ağrı kesicilerle ayakta durduğu öğrenildi.
Soylu'nun son günlerde rahatsızlığının daha da artması nedeniyle tedavi olacağı öğrenildi Soylu'nun tedavi olarak bir süre dinleneceği öğrenildi.
-
Son durum nedir dostlar var mı bir gelişme?
-
@heisenbergww sessizlik sürüyor hocam,, artık önümüzdeki haftaya odaklanilmis gibi insallah bekledigimiz son hafta olur.
-
Bakan Bey’i Hatay’da göremedim. Öğleden sonra Bakanlıkta olduğunu duydum, ne kadar doğru bilmiyorum. Önümüzdeki hafta dananın kuyruğu kopacak gibi.
-
Merhaba. süreç ile alakalı güncel duyumu, bilgisi olan var mı ?
-
@kerberos bu hafta inşallah nihayete erer ,,güzel duyumlar bekliyoruz ustadlardan
-
@siyahadam, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Kibrit çakıyorsun karanlıkta
badem çiçeklerini görmek için
Ve "MART" denizlerinde tedirgin bir çift
sarnıç gemisi gözlerin
Bir iş açacaksın sen başımıza
yangın mı olur artık, bahar mı?Mart'ın son 5 günü..var mı hocam yeni bir durum?
-
Bakan bey dün toplantı yaptı ve yurtdışında olan 108. Dönem için erken dönmeleri talimatı verdi. 109. Dönem in yurtdışı için olan programında iptal ettiği bilgisi var. Bakan bey bakanlıkta şuan bu işlerle ilgileniyor
-
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bakan bey dün toplantı yaptı ve yurtdışında olan 108. Dönem için erken dönmeleri talimatı verdi. 109. Dönem in yurtdışı için olan programında iptal ettiği bilgisi var. Bakan bey bakanlıkta şuan bu işlerle ilgileniyor
Bu hafta sonuç açıklanır mı hocam
-
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
O zamanbu toplantılar, bizim ile ilgili toplantının da yapıldığının, hiç olmazsa başladığının gostergesi olabilir
-
Açıklanma kısmını kestirmek biraz zor
-
Yok mu gün içinde yeni duyumu olan arkadaşlar
-
@mia00006, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Arkadaşlar yarın itibari ile süreç %99 ihtimal olağan akıştan daha da hızlanacak. 31 Mart ya da 7 Nisan demiştim, 27 Mart Pazartesi akşamını ufukta bekleyelim derim. Yine de en kötü 31 Mart diyelim.
hocam var mı sizde yeni bir bilgi ?
-
Bu hafta Güzel hafta. Mart güzel ay hak edenin kazandığı nihai bir liste olması dileğiyle.
-
@siyahadam hocam gün olarak bilgi verebilir misiniz