2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Ben sınavı daha yazılı aşamasında kazanamadım çok düşük aldım zorlandım biraz. Ama sizinle beraber bu forumda mülakat heyecanı yaşadım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Kazanamayanlar pes etmek yok çalışmaya devam edin yeni sınavda hepimiz kazanıcaz
Bu arada yeni sınav ile ilgili duyum alabilen var mı arkadaşlar -
@ozanant07, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ben sınavı daha yazılı aşamasında kazanamadım çok düşük aldım zorlandım biraz. Ama sizinle beraber bu forumda mülakat heyecanı yaşadım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Kazanamayanlar pes etmek yok çalışmaya devam edin yeni sınavda hepimiz kazanıcaz
Bu arada yeni sınav ile ilgili duyum alabilen var mı arkadaşlarSen çok delikanlı bir adamsın, tüm samimiyetinle duygularını paylaşmışsın. Allah İnşallah senin gönlüne göre verir. Her türlü yönlendirme ve tavsiye için pm atabilirsin.
-
@Baybarstr sizde sanırım kazanmışsınız sizide tebrik ederim. Sonuçlar kasımda açıklandığında 1-2 soru ile kazanamadım ama mülakata giren çok arkadaşım oldu kendi başarızlığımı unuttum onlara motive verdim sürekli yapacaksın kazanacaksın diye hem onların hemde forumda ki kazanan arkadaşları görünce mutlu oluyorum.
Dün gece sonuçlar açıklandığında bile sanki kendi sonucum açıklanmış gibi heyecanlandım. Bu yolda hepimiz beraberiz sonuçta
Sizden alacağım tavsiye benim için çok önemli yeni sınav için kaynak tavsiyesi verebilirmisiniz ? Ben hukuköğretir murat hocanın kaynaklarına ağırlık veriyorum sizce nasıl ? -
Dostlar kazananları tebrik ederim, maalesef kaybedenleri çok iyi anlıyorum. Nasipten öte köy yok. Ben bu sene mülakatı 0,09 puan ile kaybettim. Ama mülakatı kaybetmenin acısı daha derin bilirim. Allah cümlemizin hakkında hayırlısını nasip eylesin. Hayat devam ediyor. Bu sene 4. Mülakatında başarılı olan arkadaşım oldu. Sabrın sonu selamettir. Herkes gönlünün ekmeğini yer. Biliyorum olanları, durumları. Keşke olmasa ama maalesef bu işler bu süreçte var. Ama bilinsinki hakkıyla kazanan da var. Gönlünüzü ferah tutun. Kazananlara muvaffakiyetler dilerim. Geri kalan tüm dostlarıma da haklarında en hayırlısını dilerim. Esen kalın.
-
arkadaşlar bazı telegram gruplarında falan bu sene sınav yapılma ihtimali zor deniliyor sizin düşünceleriniz nedir acaba ?
-
https://twitter.com/ibrahimuslu55/status/1648082451363774465?s=46
Yaş şartı ile alakalı anket var, katılım sağlarsınız sevinirim
-
Pes etmedim 4. Mulakatimda kazandim. Herkese yardımcı olmak için doğru bildiğimi, duyduğumu paylaştım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Herkes için hayırlısı olsun. Düştüğünüz yerden kisa sürede kalkmanizi tavsiye ederim. Bu süreçte dostluk, kardeşlik yapan en çok istifade ettiğim kaynagin sahibi olan Celal Araz Hocaya da teşekkür ederim.
-
@siyahadam hayırlı olsun üstat. Bugüne kadar verdiğiniz bilgiler hepimiz için yönlendirici oldu. Hem sınav tarihi, hem de mülakat açısından. Kendi adıma teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@siyahadam çok mutlu oldum sizin adınıza tebrik ederim yolunuz açık olsun keşke müsait bir zamanınızda bu sene tekrar hazırlanacak olanlara kaynak önerisinde bulunsanız bizim için çok değerli ve kıymetli olurdu.
-
Bu ileti silindi!