2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Amirim-0 cuma sart mi hocam? Cumartesi veya pazar olmaz mi mesela.
-
@naim3434, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0 cuma sart mi hocam? Cumartesi veya pazar olmaz mi mesela.
Bu sene olabilir bence
-
Açıklanmayacagına dair duyum geldi wp den en gec carsamba diyor diyen kisi bir dershane hocası sanırım
-
@heisenbergww neden çarşamba acaba? Bari en geç cuma deseydi tutma olasılığı daha yüksek olurdu. İş iyice lotoya döndü.
-
@müstağni nihai liste için çalışma devam ediyor en geç çarşamba demiş bilmiyorum hocam
-
En geç Pazartesi akşama bu iş nihayete erer. Çarşamba vs. duyumları anlamlı gelmiyor bana bu saatten sonra.
-
Bana da pazartesi gibi geliyor. Bakanın pazartesiden itibaren deprem bölgesinde seçim çalışmalarına odaklanacağını düşünürsek haftasonu bu liste kesinleşir. Pazartesi günü gece bile beklenmeden en geç mesai bitimi ile nihai liste gelir diyorum ben tamamen hissiyatıma dayanarak.
-
Süreç resmen uyku düzenimizi bozdu 02:30 olsa da uyusak..
-
arkadaşlar bu mülakat sonucları geciktikçe yeni sınav ilanının gelmeside gecikir mi ya (
-
@ozanant07 bu surec, o sureci etkilemez
-
Bakan beyin sosyal medya hesabından paylaşım olmadı bugün. Haftasonu sürpriz olabilir mi?
-
Bu gece yada yarın gece sonuçların açıkanma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Bu konuda son bir duyum alan arkadaş/arkadaşlar var mıdır?
-
@Bozkırlı1 olabilir mi?
-
@fech29 Düşük de olsa ihtimal dahilinde görüyorum ben ama net bir bilgi yok maalesef.
-
@Bozkırlı1 tşkler hocam.
-
Hafta sonu gelmez hocam, boşuna uykusuz kalmayın.
-
Sn Cumhurbaşkanı Bakanların da MV adayı olacağını söylemişti. Bu durumda diyelim ki bakanlar Mv olursa Bakanlar istifa etmek zorunda olacaklar mı? Bunu şunun için soruyorum, yarın 17e kadar listelerin belli olması lazımsa bugün ya da yarın gün içinde açıklanma ihtimali olabilir mi diye
-
@redcrossbjk istifa etmeleri gerekmiyor hocam
-
İstifa etmeleri icin memur niteliginde kamu gorevlisi olmalari ya da maddede ismen sayilmalari gerekiyo ama sayilan makamlar arasında bakanlık makami yok. Bu sebeple istifa gerekmiyor.
-
@heisenbergww bunu biliyorum acaba MV adayı olursa öncelik mv olur mu diye söylemek istedim. Yani Mv öncelikli olursa bizim sonuçlarda mv için odaklanmadan aradan çıkaralım gibi bir şey