2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@redcrossbjk benim beklentim de bu hocam.
-
Mulakat bilgileri linkinin altında nihai sonuc listesi şeklinde bolum eklemisler muhtemelen bu gece gelecektir arkadaşlar fark etmiş
-
Loading yazan yok mu?
-
Gel 3 senelik alışılmışlığı bozmayalım @siyahadam , o "loading" yazısını sen yaz, cunku yazılacak o yazı.
-
@can-mavi gelir mi üstad bu gece ?
-
@Werder-Veremem, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@can-mavi gelir mi üstad bu gece ?
Gelir dostum, bu gece veya ufak da olsa en geç yarın gece gelir, ama beklentim bu gece.
-
Hayırlı olsun.
-
@Baybarstr geldi sandım
-
Muhtemelen mülakat listesinde olduğu gibi tek tek açıklanacak . Tüm listeyi göremeyeceğiz. Bu yüzdende yeni sisteme tek tek girildiği için biraz vakit alıyor olabilir. Yani o gece bu gece gibi sanki. Biri yükleniyor yazsında iyice havaya girelim:)
-
@can-mavi Her şey hazır artık açıklanmaması için bir sebep kalmadı. Bu günden itibaren uyumamanızı tavsiye ederim.
-
@siyahadam senin yazdığını resmen kendi duyumumdan üstün tutuyorum. Varol kıymetli @siyahadam , hakkını helal et , inşallah muvaffak oluruz.
-
@109-dönem en iyisi bu zaten. O listeye bakarken kalp krizi geçiriyor insan. İki üç kere listeye tekrar tekrar bakmak zulüm. Kazandın ya da kazanamadın yazsın. Anlık olsun bitsin. Giyotin gibi.
-
@heisenbergww buna baktım ama göremedim hocam nerede var bu?
-
Uyumanıza gerek kalmayacak İnşallah.
-
İçişleri bakanlığı sayfasına mı F5 yapıyorsunuz? Yoksa foruma mı?
-
@redcrossbjk hocam duyurular-kaymakam adayligi mulakatları-mulakat bilgileri e devlet ile girdigimiz sistem mulakat icin aynisı
-
@heisenbergww Bahsettiğiniz yerlere baktım ama göremedim. Hayırlısı olsun hakkımızda
-
@redcrossbjk mülakat giriş bilgilerinin altında düz yazı ile yazıyor. Link olarak aramayın.
-
@109-dönem şimdi farkettim hocam
-
Pazarı pazartesiye bağlayan gece hiç açıklanmış mi önceki donemlerde