2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Sn. Bakan bugün mülakat toplantısı yaparsa sonuçlar bu akşam gelir mi?
-
@elmalma yiğit yılmaz hoca beklenti haftaya şeklinde paylaşım yapmış
-
Çalışmalar hızlandı..
-
@Amirim-0 hocam sadece kaymakamlıkla alakalı mı bilgi alıyorsunuz? Merkez kadro mülakat sonuçları ile ilgili bilginiz var mı?
-
%49 Bugün
%51 Pazartesi gibi -
@mia00006 duyum mu hissiyat mi
-
@Amirim-0 bu gece için ihtimal var mı sizce ?
-
@Zoll13, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@can-mavi ???
Dostum benim bu sene ne zaman aciklanacagina dair bir duyumum maalesef yok, süreç hakkındaki gelişmeleri paylaştım zaten, artık bu saatten sonra heran açıklanabilir, bu hafta da olabilir haftaya da , ancak haftayı geçmez,açıklanmasının önündeki tek engel zaman, bunun haricinde açıklanacağı günü bu sene öğrenmem imkansız. Hatta bu saatten sonra @siyahadam paylaşım yaparsa ona inanırım, umarım paylaşım yapar.
-
Komisyon heyeti bunun için bölgeye geldiyse mantıken Pazartesine bırakmadan açıklanması lazım bu gece için hazır beklemekte fayda var
-
@siyahadam hey bro, when?
-
Biri gidip şu mübarek ramazan ayında bakanlığa baksa, ışıklar açık mı? Kaymakam adayları şube personeli mesaiye bırakılmış mı? Liste bugün kesinleşse bile biri sisteme girecek sonuçta.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Zoll13, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@can-mavi ???
Dostum benim bu sene ne zaman aciklanacagina dair bir duyumum maalesef yok, süreç hakkındaki gelişmeleri paylaştım zaten, artık bu saatten sonra heran açıklanabilir, bu hafta da olabilir haftaya da , ancak haftayı geçmez,açıklanmasının önündeki tek engel zaman, bunun haricinde açıklanacağı günü bu sene öğrenmem imkansız. Hatta bu saatten sonra @siyahadam paylaşım yaparsa ona inanırım, umarım paylaşım yapar.
-
@siyahadam hocam bugün gelir mi, nefesler tutuldu
-
@Amirim-0 Üstad bir şeyler söylesen
-
@siyahadam nolur geri dön siyhadam seni seviyoz
-
@fech29 bundan sonra duyum veya tahmin yazmayacağını beyan etmişti sanırım o nedenle gelmiyor
-
@siyahadam bekleyelim mi uyuyalım mı
-
@heisenbergww ona mı kaldık sanki egosunu tatmin etsin diye söyledim çok da umrumda değil.
-
-
@mia00006, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
%49 Bugün
%51 Pazartesi gibiHaftaya kalacak gibi sanki bu gece için bilgi gelmedi hala