2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bugün ???
-
@kerberos
Uyumayın.
-
@Baybarstr katılıyorum
-
-
@Baybarstr kesin mi üstad ?
-
@siyahadam nerdesin saat vercen mi?
-
@Baybarstr uyumicaz da saat vercen mi?
-
@Zoll13, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Baybarstr kesin mi üstad ?
Kesinliğini bilmem saatini de bilmem. Ben duyduğumu naçizane paylaşıyorum. Ben bugün uyumayacağım. Beni de referans almayın siz uyuyun.
-
@fech29 saat veren olursa uyuyun
-
@109-dönem tşkler.
-
Öncelikli olarak en sabırsızlıkla beklenen İçişleri Bakanlığı alımlarının sonuçlarından söz edeyim. Süreç bildiğiniz üzere Bakan Bey'in ve maiyetinin deprem bölgesinde faal olması ile doğrudan ilintili. Bakan Bey dosyalara kısım kısım bakmış, bir kısmının da imzalandığını duydum. Önümüzdeki hafta, belki yarından da başlayarak Bakanlık için hareketli geçebilir.
Pareto üstadın dünki paylaşımı -
liste şeklinde mi olacak acaba ?
-
@heisenbergww En makul,akla yatanı bu akşam kaymakamlık mülakatının açıklanması ile sürecin başlaması sırasıyla merkez kadroların ve il planlamanın sonuçlanması.
-
@mrtsmt evet hocam beklenti tam söylediğiniz gibi listelerin mukerrer olmamasını dikkate alacaktır bakanlık o nedenle önce kaymakamlık açıklanır
-
@heisenbergww Hayırlısı olsun hocam.
-
Deprem bölgesinde Pgm ile toplantı yapıldı. O gün bugün mü bilmem akşam bakmak lazım duruma
-
duyumlar ortak bir istikamete girdi. birbirinin tamamen zıttı duyum kalmadı. gerçekten geliyor sanırım artık. hayırlı olsun.
-
Şu gecenin köründe açıklama alışkanlıklarına artık bir son vermeliler. Makul bir saatte açıklayın yani, neden gece?
-
Yiğit Yılmaz haftaya şeklinde duyum paylaştı. Bugün için güncel var mı bir duyum ?
-
@can-mavi ???