2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Baybarstr sanmam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Baybarstr sanmam
Gerçi belli de olmaz, bu sene garip bir sene
-
@Baybarstr öngörü mü yoksa bildiğiniz birşey mi var hocam ?
-
Arkadaşlar, isterse 1 saat sonra açıklanacak olsa bile beklentiye girmemek lazım. Normal zamanında işleyen bir süreç olsa, duyumları dikkate alalım heyecanlanmakta gerek diyeceğim fakat süreç çok yıpratıcı ilerliyor. Her beklenti sabırdan daha da çok tüketiyor. Belirsizliklerin içerisinde yuvarlanıyoruz. Artık kesin ve kesin duyum hariç diğerlerini dikkate almamakta fayda var.
-
@mia00006 iste hangi duyumun kesin oldugunu nasil bilecegiz, mesele bu. Siz mulakata kaldiniz mi
-
Bakanlığın diğer alımlarının mülakatları bitti mi
-
@öktem_ilteriş Merkez teşkilat için yapılan mülakatlarin hepsi bitti. İl planlama vardı bir de o ne durumda bilmiyorum.
-
@müstağni il planlama 7 nisanda bitiyor
-
Bakanlığın son mülakatı olan il planlama 7 nisanda bitiyor, şahsi kanaatim mükerrer liste oluşmaması ve kadro yanmaması için 7 nisan sonrası süreç hızlanacak bakanlığın mülakatları teker teker açıklanacak başta kaymakamlık olmak üzere, ben 7 nisan sonrası teyakkuzda olacağım her an gelebilir diye bahsettiğim gibi kaymakamlık mülakatına giren il planlamaya mülakatınada kalabiliyor bu durumda sorun çıkmaması için hepsinin bitimini bekliyor olabilirler bu gecikmenin en mantıklı açıklaması bu depremden öncede ha açıklandı ha açıklanacak dediler ama bakanlığın diğer mülakatları olduğu için toplantıyı bırakın çalışma bile olmamıştı.
-
@kurpagribanzarsi bence bu hafta da ihtimal dahilinde
-
@can-mavi bakan beyin Ankara programı vardır inşallah üstat.
-
@109-dönem bu hafta 2 gün kaldı gelecek gibi durmuyor haftaya gelirse ankaraya o zaman bekleyebiliriz artık
-
@heisenbergww Bence yarın akşamı bekleyin büyük gün yarın akşam saat 21.30 loading...
-
@slimreaperr çok iddialı paylaşım oldu hocam. Keşke daha düşük tonda paylaşsaydınız:)
-
@slimreaperr hissiyat mı duyum mu hocam?
-
@slimreaperr hocam eski iletiletirinde ahmet denize baya bi giydirmişssin şimdi saat vermişssin inanıyorum ki duyumdur inşallah
-
@slimreaperr Atma işte bu oku
-
@slimreaperr mümkünü kabil değil hocam yarın falan
-
@slimreaperr wp grubunu yıktın geçtin hocam bu işe bi açıklık getirmen elzem oldu
-
Yakın bir zamanda inşallah….