2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mia00006 bakanlıkta toplantı yapıyor şu an. Paylaşım geldi sosyal medyada. Mart ayı güzel ay bu hafta güzel hafta:)
-
@109-dönem bakan bey geldiya simdi duyumcu arkadaşlar cuma duyumları paylaşmaya başlar
-
@heisenbergww ben arkadaşlara güveniyorum hocam. Hem siyahadam hem de başka güvendiğim bir arkadaş bu haftayı söyledi. O yüzden ben cuma gecesi için bekliyorum sonuçları.
-
Talip olunan sadece bi makam'mı sizce?
Adaletli yönetici Peygamberimize komşu olacak bu yetmez mi ?
Mülakat'a giren adaylarla ilgili süpriz bi toplantı olmazsa bu hafta beklemeyin şu ana kadar bi gelişme yoktu. -
@Amirim-0 bu kadar uç duyumlar nasıl olabiliyor anlamıyorum. bir taraf toplantı yapıldı listeler bile hazır derken diger taraf henüz hiç toplanılmadıgını söylüyor.
Keşke benimde duyum alabileceğim bir kaynagım olsaydı.
-
@Amirim-0 ne değişti hocam
-
@Amirim-0, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Artık her an gelebilir belkide cuma alışkanlığı kırılır mı bilmem bu sene
-
Sayın Bakanın Ankara'da olduğu her gün "potansiyel açıklanma" günüdür. Tek toplantı yapıp açıklanabilir, süreç çok uzadı çünkü.
-
Burayı sürekli takip ediyorum en son 108. Dönem isimli arkadaş çok kesin ve duyumdan öte bir bilgi paylaşımı yapmıştı ve bende buna inanarak bu hafta bu iş biter demiştim ancak şimdi gördüğüm kadarıyla
-
Amirim0 buradaki bütün arkadaşlarla dalga geçiyor duyumu ve bilgisi yok belki sınavla bile ilgisi yok
-
Siyahadam whatsapp grubunda var ve oradan hareketle yükselip düşüyor
bunları baz alarak hareket etmenizi önerebilirim.
Whatsapp grubunda çok sağlam bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlar var bakın duyum değil bilgi diyorum onlar kendilerini açık etmek istemiyorlarsa en azındam buradan paylaşsınlar, grupta sınavla ilgisi olmayıp saçma sapan duyum paylaşımı yapmayın oruç oruç hakkımıza giriyorsunuz -
-
@kurpagribanzarsi ağzına sağlık hocam +1
-
@kurpagribanzarsi siyahadamı ben aynı kefeye koymam. Geçmiş paylaşımları kendisinin en iyi referansı bence. Amirim için bir şey diyemiyorum eski hesap kapatılmıştı. Kendisi midir başkası mıdır bilmiyorum. Bu hafta açıklanmasa bile sonuç açıklanma duyumu için en güvenilir kaynak siyahadam bence.
-
@109-dönem siyahadam da kasmadan artık tam olarak ne biliyorsa yazsın artık bence. Bende onun dediklerine güvenirim saglamdır
-
@Werder-Veremem hocam @siyahadam a ben dahil bir çok mesaj yazıldı, yazmış oldugu duyuma alıntı
yapıldı, son durum ne diye soruldu pazartesiden bugune--- ancak o günden beri kendisi nedense sessizliğe büründü en azından sunu diyebilir arkadaşlar cumaya kadar sabredelim yada arkadaslar bende duyumunda yanıldım şu an açıklanması zor gibi diyebilir. Burda kimsesin kendisine bir tepki göstereceğini düşünmüyorum bunu yazdığı zaman ancak bu kadar kendisinden beklenti olmasina ragmen sessiz kalması kusura bakmasın ama doğru gelmiyor bana. -
Bu ay güzel ay dedim bu hafta da güzel dedim. Süreç hızlandı, toplantılar yapıldı, yapılıyor. Bakan Bey kaç görüşme yapar bilemem olağanüstü dönem yaşanıyor. Ancak artık her an açıklanabilir. Süreci hiç bilmeyen biri bile bu haftanın güçlü hafta olduğunu bilir. He açıklanmazsa eğer yapacak bir şey yok. Bu demek olur ki Bakan Bey eskisi gibi 3-4 görüşme yapacaktır. Sabırlı olmakta ve bundan sonra her günün önemli olduğunu bilmekte fayda var.
-
@siyahadam zannediyorum mv liği için son gün 9 nisandı mantıken sizin dediğiniz gibi son bulması gerekiyor ancak eski usul devam ederse 3 -4 toplantı hayli sürecek gibi
-
@siyahadam heyecanlı iki gece bizi bekliyor. Belki de bir gecedir kim bilir:) teşekkürler üstad paylaşım için. 111.dönem mülakat süreci en karışık dönemlerden birine denk geldi. Açıklanma zamanını kestirmek çok zor. Bu yoğunlukta vakit ayırabilmeleri bile güzel.
-
o gün, bugün mü ?
-
@mia00006 değil sanırım bakan bey deprem bölgesinde
-
@can-mavi hocam tanıdıklarınıza sorma ihtimaliniz hala yok mu ?
-
@Zoll13 maalesef dostum, benim bu sene kayda değer, teyide muhtaç olmayan ve tutarlı hiçbir bilgim yok. hatta birileri duyum paylaşsa da heyecanlansam diye sürekli bekliyorum