2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
-
@Amirim-0 merhaba, 3 gün önce " her an gelebilir" diyip hemen sonrasında " bu hafta beklemeyin" demenizin sebebi nedir?
-
Şu saate kadar loading mesajı gelmediğine göre umudumuzu haftaya attık demektir. Daha da sarkmaz herhalde, o kadar da değil canım.
-
@Kethüda öyle görünüyor. Bende siyahadam üstattan en güçlü gece uyumanızı tavsiye etmem mesajı bekledim ama o gece bu gece değil anlaşılan. Görünen o ki bakan bey listeyi önceki dönemlerde olduğu gibi 3-4 toplantıda tamamlayacak. Bir sonraki bakanlığa gelişini bekleyeceğiz artık.
-
Yok mu loading yazacak bir babayiğit ruhumuz daraldı
-
@siyahadam üstadım bir şey sormak istiyorum. Listenin külliyeye gittiği ve sonra açıklandığı çok söyleniyor. Bu gerçekten böyle mi ? Yıllardır yazdıklarınıza güvendiğim için direkt size sormak istedim.
-
Süreç farklı işliyor. Deprem, Seçim süreci sıkışık dönem olsa da sürecin tek seferde sonuçlanacağı yanılgısına düştük. Her ne kadar çalışmalar başlasa da eskisine benzer toplantılar gözüküyor. Bekleyelim görelim.
-
@siyahadam, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Süreç farklı işliyor. Deprem, Seçim süreci sıkışık dönem olsa da sürecin tek seferde sonuçlanacağı yanılgısına düştük. Her ne kadar çalışmalar başlasa da eskisine benzer toplantılar gözüküyor. Bekleyelim görelim.
Sen yazdıkça aklıma amiral rumuzlu arkadaş geliyor belki de sensindir. Sanıyorum 10 gün içerisinde sonuçların açıklanması gerek, seçim temposu 9 Nisan’dan sonra farklı işler.
-
@siyahadam sürecin sıkışıklığından dolayı tek toplantı olacak diye düşünmek çoğumuzun yanılgısı oldu
-
@siyahadam Loading demedik. Güzel ay dedik çalışmaların başlaması kötü bir şey mi??? Benden duyum ve tahmin yok artık. Hak eden kazansın nihai liste ülkemize hayır getirsin inşallah.
-
@siyahadam belkide birdaha yapılacak toplantı son toplantıdır
-
Keşke bu hafta sonraki hafta demeden bir sabah uyansak ve foruma baktığımızda açıklanmış mesajı görsek. Artık bu döngüyü kıramayacakmışız gibi gelmeye başladı. Pazartesi salı umutlanıp çarşamba olumsuz haberler sonra cuma kapanışla bitiriyoruz. Umarım nihai listenin açıklandığı ve en çok hakeden 200 kişinin listede yer aldığı bir hafta olur.
-
@siyahadam kime niye atar yaptın ustad. kimse sana birşey demedi, seni bilen bilir.
-
Yok mu loading yazacak bir cengaver️
-
@mülki hocam çok istiyorsanız ben yazayım ama Windows 98'in tahmini bekleme süresi gibi ömür yiyebilir
-
@mülki kabine toplantısı yada başka bir başkent programı olsaydı bakan beyin yazılabilirdi belki:) ama akşam afet bölgesindeydi iftarda. O yüzden yazan olmaz gibi duruyor.
-
Bu haftayı da kapattık mı arkadaşlar ?
-
Durum onu gösteriyor
-
Bayramdan sonraya kalma durumu var mı?
-
@kerberos, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bu haftayı da kapattık mı arkadaşlar ?
Bu hafta gelir.