2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Mülakatı kazanan adayların evrak teslim, muvafakat işlemleri vs. ne kadar süre veriliyorsa arkadaşlar (1 ay diye biliyorum) o süreyi 1 Mayıs'tan geri sayarsak az çok bir açıklanma zamanı belirleyebiliriz. 31 Mart ya da 7 Nisan diyorum arkadaşlar.
-
Dün Bakanlıktan almış olduğum duyumda (Not:Kaynağım yetkili birisi değildir.) şu an bir çalışma olmadığı sürecin uzayabileceği söylendi. Şahsi düşüncem ise Bakan Bey Ankara'ya gelmeden bu işin sonuçlanmayacağı yönünde maalesef. Umarım aldığım duyum yanlıştır,süreç tüm hızıyla devam ediyordur..Herkese iyi günler dilerim..
-
@mia00006 mantıklı
-
Sabah bakan beyi İstanbul da görünce acaba dedim ama akabinde tekrar bölgeye gitti. Yoğun bir programı var. Bu hafta açıklanır diye tahmin ediyordum ama mevcut programda bize vakit ayıramaz gibi görünüyor. Tabi tahminler bu yönde üstatlar inşallah güzel duyumlar paylaşır
-
il planlama uzman yrd için de çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. bir duyumum yok ancak kaymakamlık için de sürecin işlediğini ve ilerleme kaydedildiğini düşünüyorum
-
@kerberos dernekler denetciligi ve il planlama ilanlarinin verilmesi bencede iyiye isaret pgm nin calisma halinde olduğunu gösteriyor
-
Polis Akademisi 29. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları açıklandı. Darısı 111. Dönem Kaymakam Adaylığı Mülakat Sonuçlarının başına.
-
Dün açıklanan POMEM Mülakat Sonuçları sonrasında Polis Adaylarının İntibak Eğitimlerinin 20 Martta başlayacağı belirtildi. EGM bayağı hızlı hareket ediyor. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi SUEM ve ASEM Başvuruları 15 Ocakta bitti. Daha Başvuru Sonuçları açıklanmadı. Uzman Erbaş Adaylarıda Mülakat Sonuçlarını bekliyor. JGK’da belirsizlik hakim. Birde İçişleri Bakanlığının Kariyer Mesleklerine yönelik yaptığı alımlar ileri bir tarihe ertelenmişti. Onlardada tarihler netleşmeye başladı. İçişleri Bakanlığı için yoğun bir personel alım trafiği var. Dün gece başlayan sel felaketi olmasaydı Kaymakam Adaylığı Mülakat Sonuçları için yine bir ihtimal en geç Mart ayının sonunu bulur diyebilirdik. Ama artık Mart ayının sonu bile zor gibi. İnşallah ben yanılırım. Temennim en kısa zamanda açıklanması. Bu arada Allah devlet adamlarımıza güç kuvvet versin. Gerçekten işleri hiç kolay değil. Ülke olarak afet üstüne afet yaşıyoruz.
-
@siyahadam hocam almış olduğunuz herhangi bir duyum varmı?
-
Az daha sabır
-
@siyahadam cuma mi
-
31 Mart...
-
@siyahadam bu cuma gelir mi hocam yazarsanız seviniriz teşekkürler
-
@siyahadam ne zamana kadar üstad?
-
güncel...
-
Arkadaşlar mart ayının 15-20 si için sıkça tarih veriliyordu duyumculardan. Keza bu cuma açıklanacağına ilişkin de celal araz hocanın paylaştığı teyitsiz duyumu var. Acaba sizlerden bu yönde duyum alan var mıdır? Bu cuma ihtimal dahilinde midir ?
-
Bakanla henüz toplantı yapılmamış ve bakan urfada sel felaketiyle uğraşıyor bu hafta mümkün görünmüyor
-
@kerberos yok öyle bi duyumu hocanın. Nerden okuyosunuz.
-
Celal hoca sadece canlı yayında bakanlığın göreve başlangıç noktasında aynı kararda olduğunu, bu yüzdende martın ikinci yarısında sürecin tamamlanması bekleniyor demişti. Bende aynı kanaatteyim. Eğer Mayıs başında göreve başlangıç yapılacaksa mart bitmeden nihai listenin açıklanması gerekir.
-
@109-dönem 24 veyahut da 31 Mart diyebiliriz o zaman sanırım. Bu tarihlerden öteye gitmeyecek. Yani inşallah.