2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Yeni haftaya bismillah, içimden bi ses artık sona yaklaştığımızı söylüyor, inşallah güzel şeyler duyar öğreniriz bu hafta. Allah en çok hakeden 200 kişiye nasip etsin inşallah. "Elbet birgün HAKK, hakedene hakkını verecektir" düsturuyla senelerdir çalışıyorum, bu sene son hakkımdı, eğer ki hakediyorsam inşallah bana da nasip olur.
-
@siyahadam ustad var mı yeni bir duyumun ?
-
@can-mavi bende bu hafta sürecin sona ereceğini tahmin ediyorum. Seçim öncesi göreve başlanılacağı düşünülürse bir yandan da seçim takvimi artık işlemeye başlıyor bu hafta nihayete erer. İnşallah sizlerle dönem arkadaşı olmak nasip olur üstat. Hep birlikte vatana millete hizmet ederiz.
-
İl planlama ve diğerlerinde de bir hareketlenme duyuru vs yok. Yarım kalan mülakatların başlayacağına dair bir duyuru dusseydi bizim için de bir işaret olabilirdi.
-
@109-dönem inşallah dostum
-
Ben cuma gününe odaklandım. Hadi olsun bir sonraki cuma. Ancak Nisan olma şansı bence yok.
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için. Bir cumartesi sabahına daha silbaştan uyanmak istemiyorum. -
Nisan da diyen çok var ya umarım kalmaz nisana duyumlar birbirinin çok zıttı az kaldı diyende var Nisan ortası diyende
-
dernekler denetçiliği yrd. geldi. en azından bir hareketlilik oldu
-
@öktem_ilteriş bu işaret olabilir hocan dernekler geldi ne dersiniz:)
-
mayıs'ta seçim olmasa bu süreç böyle uzar gider herhalde derdim. hülasa, fazla da bekletmek istemezler diye düşünüyorum. benimkisi sadece bir varsayım tabi ki.
-
@Werder-Veremem 20-22 mart diyor. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta heyet bizim mülakatla ilgilenmeyecek. O zaman ya bu hafta gelir ya da arkadaşın dediği gibi nisana kalır.
-
@Kethüda hocam derneklerin mülakatına bizim komisyon üyeleri mi giriyor ? yoksa daire baskanlar mı ?
-
@Werder-Veremem komisyon başkanı pgm aynı zamanda teftiş kurulu başkanıda giriyor diye biliyorum ancak bu süreçte genel müdür yrd. Vs. Girebilir
-
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
14 ünü bekleyelim.
Hocam var mı bir gelişme?
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@dayım42, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
14 ünü bekleyelim.
Hocam var mı bir gelişme?
Bu hafta sessiz geçiyor güzel haberler bekliyoruz ustad @siyahadam--- sizin duyum geçerli mi hala hcm @dayım42
-
arkadaşlar buradaki duyumlar mülakatla ilgilimi yoksa yeni sınav takvimi ile mi ilgili acaba ?
-
@ozanant07 mülakatlarla ilgili hocam
-
güncel duyumu olan var mıdır?
-
Sanırım bu iş uzayacak hakkımızda hayırlısı genel duyumlar bir çalışma yapılmadığı yönünde
-
gerçek olan tek şey 14 mayıstan önce açıklanacak