2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@ehnehn listeler hazır mı acaba yoksa son bir değerlendirme yapıp mı açıklananacak
-
@ehnehn, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@hiyerarşi yüksek ihtimal bu cuma acıklanacak ..
Düşük ihtimal
-
@Amirim-0 üstad sizce ne zamana sonuçlanır
-
@Amirim-0 hocam sizin emin olarak son iki gece dediğinizide gördük .. duyum adı üstünde herkes için hayırlısı.
-
14 ünü bekleyelim.
-
Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı’nın tarihinin 25 Mayıs 2022’de ilan edilmesiyle başlayan 111. Dönem Kaymakam Adaylığı Alım Süreci Mülakat Sonuçlarının açıklanmasıyla nihayete erecek. Neredeyse 1 yıl olacak. Uzun ve yorucu bir süreç oldu. Şahsi fikrim ülkemiz böylesine büyük bir deprem felaketiyle karşı karşıyayken Kaymakam Adaylığı Mülakat Sonuçları İçişleri Bakanlığının en sonki gündemi olur. Temennim en kısa sürede açıklanması. Duyumu olan arkadaşlarımızada burada paylaşmalarından ötürü teşekkür ediyorum.
-
@siyahadam hocam Mülakat Süreci ile alakalı sizin almış olduğunuz herhangi bir duyum veya gelişme varmı?
-
@PolatAlemdar, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@siyahadam hocam Mülakat Süreci ile alakalı sizin almış olduğunuz herhangi bir duyum veya gelişme varmı?
+1
-
Süreç yıpratıcı, soran arkadaşlara açıklama yapayım. Bundan önceki 100 kişilik alımlarda Komisyon 2 hafta içinde kendilerince bir liste oluştururdu. Ardından ilgili kişiler Bakan Beye ortalama 4. Sunumdan sonra nihai liste aciklanirdi.
Şimdiki durum:
1- Alım 200
2- Deprem felaketi yaşandı.
3- Seçim süreci başlayacak.
4- Bakanlığın planladığı 111. Dönem eğitim süreci aksadı.
5- Komisyon sunuma hazır.
6- Bakanlığın gecikmiş önemli işleri mevcut.
7- Soru iptali konusu halen bilirkişi raporunu bekliyor. (Ancak bakanlık bu süreci beklemeyecektir. Çünkü çok uzuyor.)
8- Muhtemelen Bakan Bey 1 sunumla konuyu neticelendirecektir. (Tahminim)
9- Sonuç açıklanması çok uzak değil.
Her şeyin hayırlısı. -
@siyahadam cevabınız için teşekkürler hocam
-
@siyahadam hocam çok teşekkür ediyorum.
-
@ehnehn hocam cuma günü açıklanacağına dair aldığınız duyum hala güncelmi?
-
@PolatAlemdar bakan bey hala afet bölgesinde. Cuma günü açıklanacak duyumu bana gerçekci gelmiyor
-
@Eco-III sadece bakan beyde değil personelden sorumlu bakan yrd, teftiş k.başkanı hepsi bölgede. Keşke açıklansa ama bende düşük ihtimal ihtimal görüyorum.
-
@PolatAlemdar hocam o yönde hala inşallah sonuçlanır süreç yarın bakalım duyum adı üstünde
-
Şöyle bir geçmişe baktımda 2020 yılından itibaren ülke olarak ne çok badire atlatmışız. Elazığ-Malatya Depremleri, COVID-19 ile Mücadele, İzmir Depremi, Orman Yangınları, Karadenizi Vuran Sel Felaketi, Kahramanmaraş Merkezli Depremler ve daha nicesi. Diğer ülkelerin 100 yılda yaşayacakları felaketleri biz 3 yılda yaşamışız. Allah devletimize zeval vermesin. Başta Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. İçişleri Bakanımız olmak üzere bütün devlet adamlarımıza güç kuvvet versin. Her birimiz bu memleket için neler yapabiliriz şuuruyla beslenmişiz. Heyecanımızda merakımızda ondandır. Allah Mülakat Sonuçlarını hakkımızda hayırlı kılsın.
-
Değerli arkadaşlar teknoloji gelişti, Microsoft Teams, Zoom gibi bir sürü toplantı uygulaması var. Günümüzde sunumlar sadece yüz yüze yapılmıyor.
-
@mia00006 dostum doğru söylüyorsun da bakalım bakan beyin ona bile vakti oluyor mu
-
@can-mavi hocam orası tamamen ayrı bir mesele, ben teorik olarak işin olabilitesinden bahsediyorum. Vakti olduğu takdirde illa ki Ankara'da olması gerekiyor diye bir zorunluluk yok yani. GAMER'de aynı şekilde mesela..
-
@mia00006 genel manada doğru söylüyorsun, ben kaymakamlık özelinde söyledin sandım