2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bakanlığın sitesi bende çöktü arkadaşlar.
-
@onur55 Tarihe not düşelim ; Devletimiz,milletimiz yıkıcı bir deprem felaketininden geçiyor. Allah devletimizin tüm yöneticilerin her kademedeki çalışanlarının ayrıca deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yardımcısı olsun.Milletimizin başı sagolsun..
-
Arkadaşlar öncelikle tüm ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Süreçle alakalı açıklanma da minimum tahmininiz ve duyumunuz nedir?
-
@naim3434, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Arkadaşlar öncelikle tüm ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Süreçle alakalı açıklanma da minimum tahmininiz ve duyumunuz nedir?
Allah; Devlete, Millete yardım etsin. Zor süreçlerden geçiyor ülkemiz maalesef. Ülkenin tüm aklı, fikri, enerjisi deprem bölgesinde, bu durumda çoğu sınavlar mülakatlar ertelenmiş durumda. Keşke bunları yaşamasaydık, yaşanan afet tekrar hatırlattı: Bu dünyada her şey boş, hiçbir şey için üzülmeye, kalp kırmaya değmez. Allah; Devlet’e, Millet’e ailemize, sevdiklerimize zeval vermesin.
-
@baybarstr Kocaman ve sonsuz Aminler olsun.
-
Herkese merhaba, herhangi bir duyum var mı üstadlarım?
-
Süreç ne durumda bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
-
Sanki Sayın Bakan afet bölgesinden Ankaraya gelmediği sürece açıklanmayacak gibi geliyor.
-
@mülki-amir Aynı fikirdeyim..
-
@mülki-amir Sayın Bakan bu hafta içi Ankara'ya gelecekti ama dünkü deprem dolayısıyla tehir olmuş olabilir. Dediğiniz gibi açıklanması Bakan beyin Ankara'ya gelmesiyle doğru orantılı.
-
Bakan bey Ankara'ya giderse hemen açıklanır mı acaba daha önce henüz değerlendirmeye gecilmedi gibi duyumlar vardı
-
@mulazim bence açıklanır. Muhtemelen her şey tamam sadece bakanın onayı bekleniyordur. Malum devlette devamlılık esastır.
-
@kethüda insallah bu süreç hayırlısıyla sona erer herkes için.
-
Vefat edenlerden biri senin kardeşin bir yakının olsa eminim buraya yazmayı bırak bir yudum su çorba içeçek halin olmayacaktı,Canım memleketim bu haldeyken on binlerce insan toprak altındayken onbinlerce insan vefat etmişken hala buraya duyum var mı yazma cüretini göstermişsin.Neyi duymayı bekliyorsun? Onu da söyle bilelim.Memleketim tarihin en büyük felaketini görmüşken, memleketin hali ortadayken şu an ki önceliğimiz ne devletimizin tüm organlarının önceliği ne?şuan oturup nihai listeyi mi tartışacaklardı?Meselenin vehametini kavrayamamış kişinin yaptığı menfaat yağmacılığından başka bir şey değildir.yok bakan beymiş de, sayın bakanmış da öyleymiş böyleymiş gelmişte dönermişte ,vay hemen çözmüşsünüz içişlerini, biride yazmış devlette devamlılık esastır, kimsiniz ya siz açık konuşun nicklerde saklanmayın,niye bu kadar kendinizi önemsiyorsunuz devlet devamlılık prensibini listenin açıklanmasıyla mı sağlayacak,idare hukuku terimlerine kendinizi bu kadar kaptırmayın, bırakın ellerinizi avuşturup beklemeyi az delikanlı olun, 1 dakika kadim şehirlerimizin halini düşünün susun da memleketimin deprem yetimlerine öksüzlerine kimsesizlerine, başka illere taşınan depremzedelere, çadırlarda kalan insanlara saygınız olsun, sabırla bekleyin ya hu, ne hizmet aşkıymış.Şu durumda menfaat yağmacılığı yapmayı bırakın. Daha diyecek bir şey bulamıyorum.
-
@kaht-ı-rical Allah senden razı olsun kardeşim. Noktasına kadar hemfikiriz. Cümlemize izan cümlemize insaf versin Hakk..
-
@kaht-ı-rical Erbakan Hocanın tabiriyle "sizi gidi gulu gulucular sizi". Bir yandan duyar kasıp diger yandan takipçilik yapacaksın sonra buradan ahkam keseceksin. Ne diyorsun kardeşim sen! İnsanların duygularını sorgulamak ve yadırgamak senin haddine mi? Asıl sen konuş kimsin nesin? Kendini ad soyadınla mi temsil ediyorsunda milleti itham ediyorsun. Sen benim veya bizlerin nerede olduğunu biliyor musun? Depremin ilk gününden beri kim ne yaptı özelde görüşelim istersen. İnsanların soru sormaya hakkı yok mu? Ortada bir yapmacıklık varsa o da senin DUYGU YAGMACILIGINDIR. Icisleri sitesinden sozlesmeli bilisim personeli ilani yayinladi 2 gun once. Simdi yayinlayan mi yoksa basvuran mi menfaat yagmacisi senin gözünde.
Hadi oradan duygu tacirliğini bu ulkede yapan çok bence bu grupta hic ihtiyac yok.Aklın kadar akıl ver bence.
-
@göokhan28 noktasina kadar cevabım sizin icinde gecerlidir.
-
@kaht-ı-rical git kumda oyna bro
-
@kaht-ı-rical Bu sitede ne işin var birader. madem hepimiz yağmacıyız senin değersiz fikrine göre (ki yağmacının dik alası bu acıyı kullanarak prim toplamak derdinde olanlardır) bunca acı ve kederimizin arasında bu siteye girip konuşmaları takip etmekten ve bir A4 dolusu boş kelime yazmaktan utanmadın mı? Yardım kuruluşlarının çalışmalarını takip etmek, bir depremzede ailenin sıkıntısını çözmek için koşturmak varken mülakat konusunda mütalaa yapılmak için kurulmuş olan bu sayfaya girecek kadar nasıl küçülebildin?
-
Annen, baban, eşin, dostun, akraban her kimse " ya senin süreç ne oldu" diye iki kelam sorduğunda "bunu nasil sorarsın, menfaatci, insafsiz vs" mi diyorsunuz? Bu platform veya bunun icin kurulan sosyal mecralar bunlar için kurulmadi mi? Bunu burda soranla tanıdığının sormasi veya arkadasinla sureci konuşman arasinda ne fark var? Acımız var amenna duaci ve destekciyiz ama bunları soraniniz yok mu veya arkadasiyla konusaniniz yok mu?
Eger sözünün ADAMIYSAN Icisleri bakanlığı sözleşme bilişim personeli almak icin 20 subatta ilan verdi. Ara bakanlığı sizin bu yaptığınız menfaat yagmaciligi de bakalım. Milletin acısı varken 8 sayfa ilan mi verilir diye zirvala bakalim bakanlığa. O zaman sen sözün kadar adammissin kardeşim diyelim.(tabiki insanlar senin gibi tv karsisinda cekirdek citlayip duyarlilik kasmiyor bu insanlar devlet adami olarak devletin her isini yapabilecek duygu ve kabiliyette)
Arkadaşa Bakan Beye Sayın Bakan dememiz bile dokunmuş. Devlet terbiyesi almak veya bilmek icin Kaymakam olmaya su veya bu olmaya gerek yok dostum. Aldığın eğitimin hakkini verdiysen kime ne demen gerektigini ziyadesiyle bilirsin.Vel hasıl insanlari dilinizle ve hareketlerinizle sündürmeyin. Diliniz kimliğinizdir, duygu tacirliği yapmayalim, yapanlara firsat vermeyelim.