2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Duyumlara çok bağlanıp odak haline getirmemek lazım. Eskilere baktığımızda gerçekleşen kadar gerçekleşmeyen de vardır. 108.dönemi tek eleştireceğim nokta paylaşım tarzı. Duyumdan öte bilgi gibi paylaştı kesin ifadelerle. Ama bunun bir duyum olduğunu unutmamak gerekir. Tecrübeli bir aday adayı olarak heyecanla bekleyen arkadaşlara tavsiye vermek isterim. Keyfini çıkarmaya bakın bu sürecin. Çünkü 200 kişinin sevinip 600 kişinin üzüleceği bir süreç olacak. Hakkımızda hayırlısı.
-
Bugun açıklanmayacağı kesinleşti sanırım hareketlilik yok hiç
-
@heisenbergww Ne yazık ki hareketlilik yok anlaşılan süreç uzayacak .
-
@onur55 Yok mu loading yazacak bir babayiğit
-
Celal Araz Hocadan alıntı
"Forumda belirtilen kesin bilgilerin doğru olmadığını, sürecin devam ettiğini, açıklanma tarihinin belirsiz olduğunu ve yapilacak değerlendirmelerin hızına bağlı bağlı olarak en yakın 4-5 gün olmak üzere nihai olarak bir ay içinde sonuçlanmasının beklendiği duyumunu paylaşarak sabırla beklemenizi öneririm."
-
@onur55, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@heisenbergww Ne yazık ki hareketlilik yok anlaşılan süreç uzayacak .
O gece bu gece değil
-
Mülakat süreci insanın saçlarını beyazlatıyor. Ben artık bu süreçten bezdim. Açıklansın artık bitsin gitsin. Bugün gelmeyecek eyvallah da haftaya olsa bari. Bir ay falan çok ya..
-
@kethüda benim 4.mülakat artık. Bir yerden sonra bitse de gitsek moduna giriyor insan
-
Nerede o eski üstadlar. Bırakın ne zaman açıklanacağını listeyi bile tahmin ediyorlardı.
-
@108 onların hepsi atandı hocam.
-
@mülki-amir Bi biz kaldık galiba eskilerden. Belli mi olur belki de bizde kalmayız
-
108.dönem nerdesin hani bitmişti bu iş
-
@108-dönem insanlara o kadar ümit verdin. Beklentiye soktun. Bu kadar insanın ahını almanın amacı neydi acaba
-
Mülakat grubu falan var mı. Varsa link atar mısınız
-
"Bakanımız Sn. @suleymansoylu'nun başkanlığında bakanlığımızda;
2022 Yılı Değerlendirme 2023 Yılı Planlama Toplantısı,
İller İdaresi Genel Müdürlüğü, Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Personel Genel Müdürlüğü'nün sunumlarıyla gerçekleştirildi" son paylaşılan haber bakanlıktan. hazır toplanmışken bu ekiple bizim sınavda değerlendirilebilirdi:) 108.dönem için yolun sonuna gelirken bizim için yeni bir bekleyiş haftası başlangıcı:) -
@amirim-0 o geceyi ne kadar bekleriz?bu sene kimse kestiremiyor o gecenin ne zaman geleceğini...
-
@109-dönem demek ki arkadaş, bu toplantıda nihai listenin şekilleneceği yönünde duyum almış. Duyum kaynağı öyle düşünmüş belki de. Yani arkadaş art niyetli değil belli ki. Hatalı istihbarat. Olur öyle.
-
Dün gece EGM, İller İdaresi, Personel gibi Genel Müdürlüklerin sunumları ile gerçekleştirilen planlama toplantısının devamının bugün yapılıyor olması lazım. NVİ, Bilgi Teknolojileri, Strateji gibi Genel Müdürlükler daha sunumunu yapamadı. Eğer bu planlama toplantılarının akabinde bugün ve yarın Bakan bey Bakanlıktayken listeler de değerlendirilebilirse Pazartesi akşam açıklanabilir. Muhtemel bir varsayım...
-
@mia00006 hocam genel duyumlara ve son yıllardaki sürece bakılırsa cumadan önce açıklanmaz gibi hatta şubat sonu diyenler var
-
@heisenbergww Hocam bizimkisi biraz heyecan olsun.. Listelerin artık Bakan beye gittiği konusunda bir ihtilaf yok. Teorik olarak her an açıklanabilir. Bu konuda kimse bir süre veremez yani, şu gün bugün diyerek. Bakan bey ne zaman uygun görürse artık. Bu sebeple ben programlarını takip ediyorum özellikle. Ankara'da kaldığı her süre artık potansiyeldir.