2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@kaht-ı-rical Bunun menfaat yağmacılığıyla ne alakası var anlamadım. Siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben gönüllü olarak katıldığım yardım faaliyetlerinden iki gün önce geldim, günde dört beş saat uykuyla çalıştım, elimden geleni yaptım hala yapıyorum, ama yaklaşık 2 ay önce girdiğim mülakatın sonucunu da merak ediyorum. Madem insanların sorularına, nicklerine bu kadar tepkilisiniz, sizi şimdi isminizi açıklayıp bir vlog çekmeye davet ediyorum. Alın elinize kamerayı, sabah çıkın önce fırıncıya çemkirin, sen ne hakla ekmek yaparsın milletin acısı varken diyin, sonra markete gidin hala para peşindesiniz diyin, bağırın çağırın rahatlayın ya da sizi rahatlatsınlar, hepimize izletin ve burada tepki gösterdiğiniz insanlara hadlerini bildirin. Bunu yapmıyorsanız, siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapmayın, nickinizin arkasına saklanıp haybeden sallamayın ki kendinizle çelişmemiş olun.
-
Maksadımı aştıysam kusura bakmayın, tartışma derdi güderek yazmadım kimseye had bildirmek derdi de gütmüyorum, yazdıklarınızı saygıyla okudum, Bu mecranın amacı bu süreçle ilgili haber ve bilgi paylaşımı, ortamı tartışma yerine dönüştürmeyeyim bunu da istemem.Herkese başarılar dilerim.
-
Bu arkadaşın depremzedeleri ağzından çıkan lafın büyüklüğü kadar önemsemediğini rahatlıkla söyleyebiliriz değil mi? Çünkü bazı şeyler vardır ki tecrübe ile sabittir.
-
var mı bir gelişme arkadaşlar ?
-
@werder-veremem hocam ne yazık ki bir bilgi yok bilgi alabilen ustadlarda suskunlar
-
Bana özelden soran çok oluyor. Loading demeyi, duyumumu paylaşmayı çok isterdim. Ama artık imkanı kalmadı. Kimsenin duyum alma ihtimali de kalmadı. Bu konuyla alakalı çalışmaların da başlamadığını belirteyim tahmini 1 ayı bulabilir. Allah sabır versin. Yine de gelişme olursa yazarım.
-
@siyahadam ustad afetten once de mi herhangi bie calışma yapılmamış?
-
Hepimizin başı sağ olsun. Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Herşey kaldığı yerden devam ediyor.
-
@siyahadam Üstad iyi akşamlar. Cuma günü sonuçlar açıklanacak diye bir duyum var,size gelen bir duyum var mı konuda?
-
@mrtsmt, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@siyahadam Üstad iyi akşamlar. Cuma günü sonuçlar açıklanacak diye bir duyum var,size gelen bir duyum var mı konuda?
Yeni gelişme bilgi var mıdır arkadaşlar foruma bir süredir giremedik.
-
Forum uzun zaman kapalı kaldı. İnşallah üstatlar ümidi kesip bakmamazlık etmezler:)
-
@onur55 Hocam duyduğum bu sadece başka bir bilgim,duyumum yok maalesef.
-
Komisyonun çalışmalarını depremden önce tamamladığı ancak bakan beyle henüz toplantı yapılmadığı bilgisi sabit. Bakan beyle yapılacak toplantıya katılacak isimlerinse kimisi ankarada kimisi deprem bölgelerindeki farklı illerde. Bu isimlerin hepsi bir araya gelmeden, hele ki bu cuma için, sonuçların açıklanmasının zor olduğunu düşünüyorum.
-
hiç bir duyumum yok. Ama sanki 17 Mart Cuma günü biter bu iş.
-
@hiyerarşi yüksek ihtimal bu cuma acıklanacak ..
-
@ehnehn inşallah hocam
-
@ehnehn duyum sağlam mıdır hocam? çünkü bakan beyin hiç daha toplantı yapmadığı söyleniyor ya ondan sordum.
-
@ehnehn duyum mu tahmin mi hocam
-
@heisenbergww duyum ve sağlam inşallah yanılmayız diyelim
-
@ehnehn hayırlısı inşallah hocam