2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@mia00006 inşallah vakit bulabilmişlerdir. O da bir ihtimal tabi. Duyum paylaşan arkadaşlara teşekkür ederiz. Duyumlarının gerçekleşmesini ümit ediyoruz:)
-
Bugün açıklanması çok zor değerli dostlar, umudu olanlar bir nebze bastırmaya çalışmalı derim.
-
@mia00006 duyum mu tahmin mi hocam?
-
@109-dönem Hocam çok fazla yoğunluk varmış duyduğuma göre. Muhtemeldir ki Mart ayında açıklanacak fakat 7-10 gün müddet sürecek gibi.
-
En geç Mart ayı sonuna kadar açıklanır. 25 gün veya 1 ay evrak teslimi süresi verilir. Yani Ramazan Ayı boyunca. Ramazan Bayramından takribi 1 hafta 10 gün kadar sonrada göreve başlatılır. Mayıs başı gibi. Yani seçimden önce iş başı yapılmış olur. Duyum değil. Şahsi fikrim. Tabi yine en doğrusunu İçişleri Bakanlığı bilir.
-
Sn. Cumhurbaşkanımız Cumhurbaşkanı ve Milletvekilli seçimlerinin, 14 Mayıs’ta yenilenmesi kararını imzaladı. Seçim kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı. Seçimlerin yenilenmesi kararı ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun.
-
Bu hafta sonuçlanır diye düşünüyorum.
-
@Baybarstr 17 marta kadar mı diyorsunuz hocam?
-
@mia00006 arkadaşlar mart ayında da beklemeyelim..
-
@mia00006 hocam bu sürecin sonu ne olacak peki sizce?
-
@mia00006 hocam herhangi bir duyummu aldınız?
-
@mia00006 bakan beyin görüşü, bakanlığın planlaması bu yönde diye kaynaginizin gerekçeleri varsa eyvallah, ama kaynaginiz kendi fikrini, izlenimini paylaşmışsa sizden ricam bunu yazmayalım.
-
@mia00006 hocam her gün farklı Bi şey yazıyorsun. Bi diyorsun ki açıklanması yakın Bi de diyorsun martta da beklemeyin. Sağlam Bi uyumun mu var yoksa kulaktan duyma bilgilerle mi buradaki insanların umutlarıyla oynuyorsunuz?
-
Arkadaşlar bir tahminim olduğunda şu kanaatteyim diye belirtiyorum, bu duyumdu. Bakan bey yoğunluk sebebi ile dosya inceleyemiyormuş, bizzat bakıyormuş isimlere. Görev baslangicini mayıs başı diye hesap edin. En iyi ihtimal martın son haftası açıklanır, fakat o da zor.
-
@mia00006 siz de bir Ahmet deniz'lik seziyorum. Her yaptığınız yorum ve duyum farklı ve birbiriyle çelişiyor.
-
@Werder-Veremem ismi anıldı yakında gelir. En son 25 ocakta biter bu iş diyordu:)
-
Arkadaşlar pekala bir sey yazmıyorum bu süreç itibariyle. Maalesef gerçek değişmiyor, buraya ha bugün ha yarın da yazmak isterdim ama gerçek bu değil.
-
@siyahadam siz ne diyorsunuz hocam bu hafta gelme durumu var mıdır
-
@siyahadam hocam Kaymakam Aday Adayları olarak sizden güzel haberler bekliyoruz.
-
"Allah bu millete bir daha Istiklal Marşı yazdırmasın."
12 Mart 1921, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 102. yıl dönümü kutlu olsun.