2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@siyahadam Hocam hoş geldiniz ağzınizdan duyacak duyuma çok ihtiyacımız var gerçekleşsin yada gerceklesmesin bişey söyleyin
-
Kaymakamlık, iller bankasi, halk bankası mulakat sonucu beklerken. Bir yandan göç idaresi yazılı sonucum neredeyse kesinken yine il planlama uzman Yardımcılığı mulakatına yuksek ihtimal kalma durumum halinde dahi. Hiçbiri bu kutsal meslek kadar heyecan vermiyor.
-
Merhaba arkadaşlar, inşallah son haftanın içerisindeyiz, bazı özel sebeplerle forum moderatörlüğünü bırakmıştım ancak bu mesajı yazmak için yeniden üye oldum. İnşallah iki gün içerisinde sonuçları öğreniriz. Şimdiden herkes için hayırlı olsun.
-
@mülki eyvallah üstad
-
@onur55 Rica ederim dostum, belki de forumun son aktif kaymakamlık başlığı ve muhtemelen bu başlıkta son kez konuşuyoruz, tadını çıkarmak lazım bu forumda birçok kıymetli arkadaşımız oldu, birçoğunun kazanmasını da en az kendim kadar istiyorum, onlar da bir selam vermek için başlığa uğrayacaktır diye umuyorum
-
Birisi çıktı sonuçlar 2 gün içinde açıklanacak dedi. Ardından eski (sözde) tanınmış üyeler hem forumda hem whatsapp’ta bir anda belirdi. Ola ki açıklanırsa “ben de demiştim bak” diyebilmek için. Kaynağı belirtilmemiş, altı doldurulmamış hatta içi boş iki kelime üzerine whatsapp ve forum büyük bir beklentiye girdi. Sizi kandırmak çok kolay gerçekten…
-
Merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır foruma girmiyordum, grupta Can Mavi arkadaşımızın yazması beni de 106. dönemin efsane başlığına götürdü. O zamanın da efsane imgesi “son demler” mesajıydı. Yine buradayız hamdolsun. Hakkımızda hayırlısı olsun. Görmeden muhabbet beslediğimiz dostlara selam olsun...
-
@elmalma Duyum konusunda güvensizlik yaşayan arkadaşlar olabilir, önceki yıllarda saatine kadar doğru çıkan duyumlar olduğu gibi alakasız bilgiler de paylaşıldı. Adı üstünde duyum, kimse liste hazırlanırken başında beklemiyor, bu sebeple bu iletileri %100 doğruluk içermeyeceğini öngörerek değerlendirmek lazım ancak burada herkes anonim, kim niye "ben demiştim" demek için paylaşım yapsın ki, kim kimi niye kandırsın? Ayrıca @can-mavi , @108-Dönem ve @siyahadam arkadaşlarımızın önceki sınavlarda ilettiği bilgileri incelerseniz bu iletilerin insanları neden heyecanlandırdığını görebilirsiniz. Burada eski nicklerimizle tekrar yazmamızın başlıca sebebi de yıllardır forumdan tanıdığımız arkadaşlarımıza bir selam vermek, daha ötesinde bir amaç aramayın.
-
@elmalma Siz inamayabilirsiniz hocam söyleyenler de duyumu paylaşıyor beklentiye giren bizlerde kesin değil adam duyduğunu söylüyor diyoruz açıklanır yada açıklanmaz duyuma siz itibar etmeyebilirsiniz. Ama sizi kandırmak çok kolay dememelisiniz.
-
ve aleykümselam
-
açıklanır açıklanmaz bilemem, bu konuda yazacak bir şeyim de yok, ama gel gör ki eski günlerdeki sohbetleri, bekleyişleri, heyecanları özlemişim, sırf bu yüzden yeniden üyelik açtım
-
@mülki Demişsiniz ki "ilgili arkadaşların önceki iletilerini incelerseniz insanları nasıl heyecanlandırdığını görebilirsiniz" diye.
İlgili arkadaşlardan @can-mavi: 2020 Hakimlik mülakat başlığını trolleyen kişidir, o başlığı kardeşi için takip ettiğini söyleyip şu tarihte kesin açıklanacak deyip iddiasının da hep arkasında durup insanları çok büyük beklentiye sokmuştu ve söylediği tarihten tam 2 ay sonra sonuçlar açıklanmıştı. (yalansa tekzip hakkını kullanabilir)
Gelelim @108-Dönem'e kendisi daha 2 gün önce dalga geçer gibi "03.18'de biten toplantıdan da mı haberiniz yok" dedi. 03:18'de biten bir toplantı olsaydı sonuçlar o gece açıklanırdı emin olun. Bugünkü mantık dışı mesajı ise şöyle: "111.Dönemin son iki gecesine girdik. Bu gece yada en geç yarın gece nihai liste gelecek. Listeler tamamen Bakan Bey de artık. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Vira Bismillah !" bu mesaj niye mantık dışı söyleyeyim. Cümlenin başında "son iki geceye girdik" diyor, sonunda ise "listeler Bakan beyde" diyor. Bakan beyin 2 gecede karar verme zorunluluğu mu var?
Bir anda açılan yeni hesaplar, kaynak hakkında en ufak bilgi verilmeden söylenen duyumlar( Bakanlık kaynaklı çalışmaların daha başlamadığı bilgisini veren arkadaşlar varken) hem grupta hem whatsapp'ta etkileşimi arttırmaya çalışıp beklentiyi yükseltmeye çalışanlar...Herkes bu mülakatın çabucak açıklanmasını istiyor fakat realiteyi de görmek gerekir.
Şuan için bir çalışma olmadığını bilmeme rağmen az önce bilgi aldığım kişiye sordurttum. Bakan bey en az 3 haftasonu değerlendirme toplantılarına katılmadan karar vermiyormuş, bu şekilde bir teamül varmış. Şu an için de katıldığı bir değerlendirme toplantısı olmamış dedi. Ne zaman açıklanacağına yönelik çıkarımı herkes kendi yapabilir. Farklı bir duyumu olan buyursun paylaşsın. Benim amacım burda kahramanlık yapmak değil, insanları doğru yönlendirip doğru zamanda beklentiye girmelerini sağlamak. Çünkü yıllardır bizi yanıltıp trolleyip beklentiye sokanlardan çok çektik. Yeni bilgi aldıkça paylaşım yapacağım. Kalın sağlıcakla... -
@elmalma hocam 1 ay geçti hiç toplantı yapılamama durumu cok mantıklı gelmiyor sanki
-
@elmalma yahu iyi ki hakimlik mulakatinda dediğim çıkmadı, ne kadar uzattın dostum, şurada hoş sohbete tekrar üye olduk vallahi pişman ediyorsun. Ayrıca neden trolleyeyim oğrendigimi yazmıştım orada da , aynı mülakat sürecinde bakan bey bile TV programinda 2 hafta içinde açıklayacağız demişti ama onu dedikten 2 ay sonra açıklanmıştı, ee o zaman bakan bey de trol
-
@can-mavi üstad boşverin arada çıkan çatlak sesleri. Biz eskiler buranın heyecanını güzelliğini özlüyoruz. Görmezden gelmek lazım. Sizler olmayınca buraların tadı çıkmıyor. Mülakat heyecanı bile yaşayamıyoruz:)
-
@elmalma sizin yazdığınıza göre en az 16 gün var açıklanmasına. Erken sonuç gelirse kaynağınızı sorgulayın derim. Mülakatlar biteli 1ay geçmesine rağmen hiç değerlendirme toplantısı olmamış duyumunuz bile başlı başına sorgulama sebebi.
-
@mülki dediğiniz gibi son aktif dönem olacak forum açısından muhtemelen. Last dance yapıp kapanışı güzel yapmalıyız. Bu ortam bunu hakediyor.
-
Duyum güzel bir şey ama daha uzayacak süreç. Sabırla beklemenizi tavsiye ederim. Açıklanması uzayacak. Adayları beklentiye sokmayın lütfen.
-
@siyahadam Şubat ortasına doğru deniliyordu, muhtemelen bulacak gibi.
-
Hafta sonu bir aksilik olmazsa Sayın Bakan'ın doğuda bir şehirde programı olacak, daha tam netleşmedi. Keşke hafta sonunu Ankara'da geçirip Komisyonla toplantı yapsaydı.