2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@hiyerarşi bakanlık görev başlangıcı için plan değişikliği yapmadıysa tahminler o yönde. Ama açıklanması 1 ayı bulabilir duyumları da var bakanlıktan.
-
Sohbete çok yazan olmuş. O gece bu gece değil.
-
@Amirim-0 açıklanma zamaniyla alakali öngörünüz var mı ?
-
@öktem_ilteriş, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0 açıklanma zamaniyla alakali öngörünüz var mı ?
Hiç beklenmedik bi zamanda ansızın gelebilir. Fazla uzamaz öyle aylarca
-
Bu gece açıklanacağını sanmıyorum. Ama bir sürpriz olur açıklanırsa bunu, tüm pgm ekibi ile bakan yardımcılarından ikisinin bugün bakanlıkta oluşlarına bağlarım.
-
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
-
@PolatAlemdar bu foruma girip bu mesleğe gönül veren hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. Fakat burası duyum amacıyla haberleşme için kurulan bir platform. Lütfen şahsi sosyal medya hesabınız gibi konu dışı paylaşımlar yapmayın.
-
@Eco-III öncelikle güzel üslubunuz için teşekkür ederim. Konuyla alakalı paylaşım yapılmayınca bende böyle özel günlerin telaffuz edilmesinin memnuniyet oluşturacağını düşündüğüm için bu paylaşımları yapıyordum. Forumda eğer böyle genel bir kanı varsa bende bu hususta biraz daha dikkat ederim. İyi günler.
-
@Eco-III +1
-
Önümüzdeki 2 hafta içerisinde açıklanmayacak da ne zaman açıklanacak ? Seçim, kampanya süreci, adaylığa başlama planı vs. bence çok olağanüstü bir şey olmazsa son iki hafta içinde nihai liste hazırlanır.
-
iyi haftalar dostlar. bu cuma geliyor mu diyoruz inşallah benim bir duyumum yok aman yanlış anlamayın.
-
@hiyerarşi hocam her haftaya cuma diye başlıyoruz ama umutlar hep erteleniyor insallah bu hafta ertelenmez o umutlar
-
@onur55 aynen hocam. iyi yıprandık; artık müspet veya menfi bir sonuç alırız umarım.
-
sabah Bakan Bey Maraştaydı..bugün kabine toplantısı var..Ankara'ya gelir ve inşaallah bi kaç gün kalır da cumayı hevesle bekleriz..yok hemen geri dönerseee.......
-
@siyahadam, içinde söyledi: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Az daha sabır
Üstad bu hafta açıklanacak duyumlari var- sizde bir duyum var mıdır bizle paylaşabileceğiniz?
-
bu hafta da yalan olacak sanırım. yaprak kımıldamıyor.
-
@hiyerarşi bugün hiç hareketlilik yok gerçekten...
-
Sayın bakan Ankaraya gelmedigi sürece açıklanmayacağı kesin bakalım ne zaman dönerse bizim için hareketlilik başlayacaktır
-
Kibrit çakıyorsun karanlıkta
badem çiçeklerini görmek için
Ve "MART" denizlerinde tedirgin bir çift
sarnıç gemisi gözlerin
Bir iş açacaksın sen başımıza
yangın mı olur artık, bahar mı? -
@siyahadam mart ayının sonu mu anlamalıyız üstat bu şiirden