26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
-
Başlığımızı açalım sınava az kaldı.
-
@ceterissparibuss, içinde söyledi: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
Başlığımızı açalım sınava az kaldı.
Geçen yıl 307.olarak direkten dönmüştük. Bu yıl hakkımızda hayırlısı olsun. Nasıl gidiyor çalışmalar?
-
Bu sene hukuk fakültesini bitirebilsem ben de girecektim bu sınava, ama mezuniyet seneye kalınca bir sonraki sınava kaldım
-
@mülki, içinde söyledi: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
Bu sene hukuk fakültesini bitirebilsem ben de girecektim bu sınava, ama mezuniyet seneye kalınca bir sonraki sınava kaldım
İdaride şansını deneseydin hocam, iibf kontenjanımız az da olsa var
-
@ceterissparibuss idariye hiç hevesim olmadı, öyle olunca elim sınav başvurusuna gitmiyor, kaymakamlık süreci bana yetiyo da artıyo zaten, ikisini birden götürebilene Allah sabır versin
-
@mülki, içinde söyledi: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
@ceterissparibuss idariye hiç hevesim olmadı, öyle olunca elim sınav başvurusuna gitmiyor, kaymakamlık süreci bana yetiyo da artıyo zaten, ikisini birden götürebilene Allah sabır versin
2 yıldır beynim yandı hocam. Dediğin gibi iki sınav çok zorluyor ama insan girmeden de yapamıyor
-
@ceterissparibuss kanun mu bakiyosun kurs mu hocam süreçte yeniyimm ilk kez giricem kaymakamlık gibi çarparsa tedirginimm
-
@emre23-0, içinde söyledi: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
@ceterissparibuss kanun mu bakiyosun kurs mu hocam süreçte yeniyimm ilk kez giricem kaymakamlık gibi çarparsa tedirginimm
İkisi de değil hocam. Her ders için ayrı kaynak kullanıyorum. Geçen yıl da aynı kaynakları kullanmıştım 0.05 puan farkla 307.oldum mülakata kalamadım.
-
Yol göstericisi olması açısından bu sınav için zaman kalmadı ama önümüzdeki sınavlarda kullanılabilir kitapları paylaşayım.
İYUK ve VUK doğrudan mevzuattan kanun okumak en iyisi.
Medeni ve Borçlarda Tan tahsin zapatayı tek geçerim.
Ceza hukukunda hukuköğretir youtube videoları izlenmeli.
HMUK Sertkan durmaz’ın karar yayınlarından çıkan konu kitabı.
TVS çıkmış sorularla beraber Üstad ı maliyeden çalışabilirsiniz. -
Geçmiş olsun herkese.
-
@ceterissparibuss, içinde söyledi: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
Geçmiş olsun herkese.
Gk-21
Alan-57 yapmışım. Geçen yıl 307.olmuştum yıkılmıştım. Bu yıl gelecek inşallah. -
@ceterissparibuss başka yer mi var. Millet nerde konuşuyor
-
@frieddmann, içinde söyledi: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
@ceterissparibuss başka yer mi var. Millet nerde konuşuyor
Forumun eski havası kalmadı hocam, herkes telegramda.
-
@ceterissparibuss evet kalmamış. Telegramda hangi gruptalar
-
@ceterissparibuss evet kalmamış. Telegramda hangi gruptalar
Arama bölümüne adli idari hakimlik yazınca çıkıyor hocam. Kaç yaptınız sınavda?
-
@ceterissparibuss idari 23 56 siz kaç yaptınız
-
@ceterissparibuss idari 23 56 siz kaç yaptınız
20 57 benim de hocam. Bir aksilik olmazsa mülakata kalırız diye düşünüyorum.
-
@ceterissparibuss öyle mi diyorsun. Ben biraz tedirginim. Geçen seneye göre vuk maliye iktisat daha zordu. İnşallah dediğin gibi olur
-
@frieddmann forumun hiç tadı kalmamış diğer telegramda gruplarında buldum ama o eski hava yok. Kimse konuşmuyor tartışmıyor. Önceden buralar yıkılırdı
-
@ceterissparibuss öyle mi diyorsun. Ben biraz tedirginim. Geçen seneye göre vuk maliye iktisat daha zordu. İnşallah dediğin gibi olur
Hocam hem 450 çağrılacak hem geçen yıla göre bir tık daha zordu. Olacak inşallah