2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Bu iş çok uzayacak ya kötü oldu
-
Arkadaşlar Gümrük Müfettişliği de bu yıl aynı uygulamayı yaptı. Öngörüşme için Ankara'dakiler çağrıldı; diğer illerdekiler ise bizzat oturduğu yerde ziyaret edildi. Ve yine gümrük müfettişliği sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren takribi dört aydır mülakatı henüz yapmadı ; mülakat tarihlerini dahi henüz açıklamadı.
-
@best_effort Ankara dışında ikamet eden adaylar için Gümrükteki gibi bir uygulama yapılabilir ozaman. Ama sayıştayda ön görüşmeler üyelerle yapılıyormuş. Bir sayıştay üyesinin adaylar için Ankara dışı ziyarete gitmesi biraz zor geldi bana. Bir de gümrüğün taşrada teşkilatlanması var belki diğer illere oradaki yetkililer gitmiş olabilir ama Sayıştay için adayların Ankaraya çağrılacağını düşünüyorum ben. Duyum yok şahsi fikrim sadece
-
Arkadaşlar sadece ankara değil ki ben istanbulda ikamet ediyorum beni de aradılar öngörüşme için .
-
@Birumut evet savım bu iletiyle kanıtlanmış oldu
-
@jamesdean Bir arkadaş söylemişti.
-
Beni de az önce 312 li numaradan iki kere aramışlar.Duştaydım.Muhtemelen Sayıştaydır.
-
Şimdi görüştüm.Yarına çağırdılar
-
@sdf Allah vere hakli cikasin kardesim. Problem yok. Sadece gumrugun uygulamasindan bahsettim. Yoksa hic beklenecek gibi degil
-
soyisim sırasına göre mi çağrıyolarmış acaba
-
@best_effort inşallah herkes için en uygun zamanda olur ön görüşme ve mülakatlar. bu görüşmelerin başlaması da bir işaret bence yaklaşıyoruz sona yavaş yavaş. Her şeyin hayırlısı olsun.
-
@Birumut sizi hangi güne çagırdılar
-
@Asımın-nesli hocam nerde oturuyorsunuz. Birde soyisim a b veya c ile mı başlıyorlar neye göre siraladilar acaba soyisim mı başarı sırası mi
-
@mk_38 çarşamba 14 30
-
ben vmy için öngörüşmeye gitmiştim. kendimi tanıttıktan sonra neden vmy ? iş zordur yapabilir misin ? başına şu şu olaylar gelse ne karar verirdin ? şeklinde sorular vardı gerisi sohbet ve mülakat için tavsiye.
-
@maliyefs ist da otoruyorum hocam.Soyadım k ile başlıyor.
-
@harmenihas Gümrük müfettişliği için görüşmem 2 saat sürmüştü.Bakalım bu nasıl olacak ?
-
@Asımın-nesli Başarı sıranız kaç acaba
-
@Asımın-nesli benim kısa sürdü. üstadla ilgili olabilir ama. görüşme sırasında rahat bi 5 kere aramışlardı ne kadar sürecek bilmiyorum ama insana çok değer veren bir kurum olduğunu bildiğim için güzel geçecektir diye düşünüyorum
-
@mk_38 12 kardeşim