2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
Bayramdan sonraya kalacağını hiç düşünmüyorum.Mayıs ayında olma ihtimali daha yüksek.
-
ösym ye yapılan itiraz sonucu sıralamalar degişmiş
-
Bende bir değişiklik yok hala 106
-
böyle saçmalık olur mu arkadaşlar ben mülakata girmeye hak kazanmışken şimdi bana kazanamadınız diyorlar böyle birşey olabilir mi muz cumhuriyeti mi burası
-
@Priss Ciddi misiniz? Bu ne saçmalıktır!
-
nerden çıkardınız sıralamanın değiştiğini
-
@KNUT-Wicksell Ben bir yerden çıkarmadım hocam. Üstteki yorumda arkadaş değişti demiş bende baktım benim sıralamam aynı. @Priss arkadaşın ise sıralaması değişmiş öyle görünüyor.
-
@Harun-Resid OSYM bu konuda bir duyuru yapmamış
-
@KNUT-Wicksell Bilgim yok o konuda.
-
@Priss Sabah sayıştaydan kağıt geldi kazanamadınız diye Bimere yazdım ben acil diye sayışya başkanlığını aradım numara verdiler oda bakmıyor
-
@mk_38 sıralaman kaçtı
-
- sıradaydım 136. olmuş
-
@sdf kardeşim senin görüşme evde mi oldu ? Evde olduysa gelmeden ne kadar önce haber verdiler yoksa çat kapı mı geldiler ?
-
@süpervali evde oldu evet. çarşamba günü aradılar perşembe günü geleceklerini haber verdiler. Söyledikleri saatte de geldiler.
-
@sdf cok tesekkur ettim. beni de gecen hafta cuma aradilar hala bekliyoruz bakalim en azindan bi gun onceden haber veriyolarsa iyi hergun sinek kaydi olup hazir kita bekliyoruz valla
-
Yok mu bir duyum filan ? Ne kadar zaman oldu haber yok hala
-
Benim adını numarasını bıraktığım arkadaşları aramışlar. Beni hala arayan yok bu ön görüşme için Çok garip gidiyor bu iş
-
Ne zaman olacak bu mülakat?:)))
-
Bence Sayıştay mülakat yapmayı unuttu
-
Arkadaslar Gumruk Mufettisligi yazili aciklanali dort ayi gecti ve kisa sure sonra o gorusmeler oldu fakat hâlâ mulakat tarihleri belli degil. Ortalik toz duman karmakarisik. Inanin ki bakanlik da ne yapacagini bilmiyor; ne olacagi belli degil. Endisem sayistayin da boyle olmasi. Insallah boyle olmaz