2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@SEO yok hocam. Ama Eylül'de göreve başlatmayı düşünüyorlarmış öyle duydum
-
@paretowilfredo hocam var mı mülakat tarihleri hakkında bir duyum ?
-
Çok uzadı bu mülakat. Bu kadar bekletilme konusunda bilgisi olan var mı?
-
6 ay oldu neredeyse yazılı sınav sonucu açıklanalı.
-
@paretowilfredo hocam var mı bir duyumunuz acaba ne zaman açıklanacak mülakat tarihleri
-
Arkadaşlar bu konu hakkında en ufak bir fikri olan dahi yok mu ? yazılı sınav sonucu açıklanalı 6, güvenlik soruşturması için verdiğimiz evrakları vereli, neredeyse 4 ay olacak.
Durumumuzla alakalı bilgi sahibi olan arkadaş varsa, bunu bizimle paylaşırsa sevinirim.
-
Dostlar yeniden gorusemedim gecen haftadan berim bir daha konusacagim ilk firsatta bu kez mulakati da sormaya calisacagim insallah. Insanlar yogun ulasamadim bi turlu.
-
@paretowilfredo @Antimülakat İlginiz için teşekkürler.
-
Mülakata nerden çalışıyorsunuz? Normal sınava hazırlanır gibi mi yoksa makale köşe yazısı vb. mi okuosunuz
-
Şu an ders olarak değil de makale tarzı yazılara göz atıyorum.
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Konuşma imkanı buldum. Araştırmalar halen devam ediyormuş. Sizin bana soracağınız soruyu ben de aynen yönelttim, 'hala ne araştırması?' diye. Son ihraçta da halen birilerinin listeye eklenmiş olması aşırı bir teyakkuz doğurmuş durumda. O nedenle tamamlanamamış araştırma süreci ama az kalmış. Tek tek herkes irdeleniyor bu nedenle uzaması normal deniyor. Siz de biraz daha sabırlı olun, hepinizin hakkında hayırlısı olsun dostlar.
-
@paretowilfredo Hocam adli tatil mülakat sürecini etkileyecek mi acaba? Yani adli tatil sürecinde mülakat yapılabilir mi yoksa mülakat süreci de tatile mi girdi şu anda bunu öğrenebilir miyiz?
-
@leontief Dostum bu mulakata mani degil yapabilirler. 5 gunluk bir periyot zaten. Halledilecektir arastirmalar tamamlanirsa. Su an surec bu asamada tikandigi icin bu asama geride kalmadan yeni bir sey sormak anlamsiz olacak.
-
https://www.sayistay.gov.tr/tr/?p=2&ContentID=12110
cümlemize hayırlı olsun inşallah -
Hadi hayirli olsun:)
-
Hepimizin hakkında hayırlısı.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Hepinizin gönlüne göre olur inşallah.
-
xxxxxxxxxxxxxxx
-
Füme takım elbise giysem olur mu ?
Bir haftadir bunu dusunuyorum -
genelde koyu lacivert veya gri giyinin derler ama k.lacivert daha uygun olur diyorlar. Füme de koyu bir renk lacivert takımın yoksa giy gitsin bir şey olmaz.