2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@blade-14 hocam tebrik ederim öncelikle. ben sizin yerinizde olsam kaymakamlığı tercih ederdim. bunun nedeni ise sayıştay'ın son yaşanan olayları da eklersek içi boşaltılan bir kurum olmaya başlamasıdır. ben de kaymakamlığa hazırlandım ama olmadı her zaman ilk tercihim kaymakamlık olmuştur.
-
Kaymakamlık tabi ki Mülki amir olmak ve sayıştay denetçisi olmak arasında çok fark var @blade-14
-
Bu dilekçe ney harbiden
-
arkadaşlar hala bir muamma var. Özgeçmiş kısmını bilgisayar çıktısı olarak mı alacaz yoksa siyah / mavi pilot kalemle mi yazacağız ayrıca bir a4 sayfayı geçmemesi gibi bir zorunluluk yok heralde. Çünkü yazılacak bilgiler her halükarda bir sayfayı geçiyor.
-
Sayıştay'dan gelen postada 1 sayfa şartı vardı. El yazısı olacak sanırım öz geçmiş. Dilekçe kısmını ben hala çözemedim
-
sayıştaydan gelen posta derken ? Postayla bildirim mi yapıldı sana ? Bu arada el yazısı olacaksa mavi siyah kalem fark eder mi ?
-
Posta geldi hocam. İnternetteki yazının aynısı yazılmış
-
aradım ben özgeçmiş el yazısı olacak.dilekce de sayıstay başkanlıgına hitaben sayıstay denetciliği için istenilen belgeler ektedir.bilgilerinize arz ederim gibi yazılacak.adli sicil kaydı e devletten oluyomuş görevli öyle söyledi
-
eyvallah dostlar teşekkürler. yalnız siz bir sayfaya tüm bilgileri sığdırabildiniz mi ? ben 2 sayfaya sığdırabildim ?? özgeçmiş kısmını ikinci sayfaya yazdım
-
Ben henüz hiçbirini yapmadım. Özgeçmiş kısmı kısa şekilde belirtmişler ben de pek uzun tutmam herhalde
-
Arkadaşlar evine posta ulaşanlar var mı @Harun-Resid den başka?
-
@sdf bana da geldi
-
@sdf bana da
-
ozaman ÖSYM'de kayıtlı ikametgah adreslerimize geliyor sanırım adresleri oradan çekmiş olmaları lazım.
-
Sayıştay Başkanlığı Denetçi Yardımcılığı Adaylığı mülakatı için şahsımdan istenen belgeler ektedir. Bilgilerinize arz ederim.
Dilekçeyi bu şekilde yazsak olur mu? -
Banada geldi posta
-
Arkadaşlar yazılıda seçimlik grubu ticaret hukuku seçenlere mülakatta muhasebe sorulur mu ya da tam tersi
-
Arkadaşlar bana posta filan gelmedi ? Bu posta içeriği nedir?
-
@Birumut sayistay.gov.tr de yayınlanan evrakları doldurmamızı istiyorlar sitede yayınlanan yazılar var ha bir de tebrik edilmişiz
-
@harmenihas hii tamam tesekkur ederimm