2016 SAYIŞTAY DENETÇİ YARDIMCILIĞI MÜLAKAT SÜRECİ
-
@gevrik risk almadan, sakalsız
-
Posta yoluyla gönderenler geri dönüş alıyor muyuz ?
-
Mülakat tarihleri nezaman açıklanacak acaba?
-
Arkadaşlar bu askerlik durumuyla ilgili ne yazdiniz, askerlik durum belgesinde terhis tarihi yazmıyor bildiğim kadariyla
-
Boş bıraktım ben
-
Eğer askerlik durumunuz tecilli ise oraya tecilli yazmanız gerekiyormuş yoksa hatalı kabul ediyorlar.
-
Noluyor hatalı olunca insan kaynakları telefon numarası verebilir misiniz
-
Mülakat tarihinin ne zaman açıklanacağına dair tahmini olan varmı arkadaşlar?
-
Az önce teslim ettim belgeleri. Bu ayın 21 ine kadar adaylara ait bi kitapçık oluşturacaklarmış. Bence bu ay sonuna doğru belli olur tarihler.
-
Hocam referans olarak yazılan kişilerin ünvanlarını da yazdınız mı yoksa sadece isim ve telefon numarası mı?
-
@Priss ünvan isim telefon no yazdım ben
-
Ünvan falan yazmadım hayırlısı bakalım arayıp tanışsınlar
-
Arkadaşlar kayıtlı olduğu nüfus idaresine ne yazıcaz
-
@yavuzselim il, ilçe kısımına yazdığınız yeri yazacaksınız. Ayrıca nüfus seri no kısmına harfli kısmı yazıp boşluk bırakıp diğer rakamları yazacaksınız. Uyruk kısmına da TC yazın hata yapılan kısımları öğrendim ben direkt belgeleri alan bayandan
-
@Harun-Resid sagolasın kardeşim dilekçeyi ayrı bir a4 kagıda dolma kalemle yazdım olur mu
-
Ben bilgisayardan halletmiştim zaten çok baktıkları da yok dilekçeye bi göz atıyor o kadar diğer belgeleri kontrol ediyorlar yalnız @yavuzselim
-
referans olarak öğretim görevlisi yazmak avantaj deniyor bu konu ne kadar doğru arkadaşlar
-
Bende öyle duydum, hatta bir hocam doğrudan hocalarını yaz dedi fakat şahsi fikrim telefonda 1 dakika kadar konuşacakları kişiye göre bir avantaj elde edilemez. Zaten işin tamamen siyasi otoritede bittiğine %100 emin oldum görelim mevla neyler
-
Belgeleri vermeyecek kaç kişi olur acaba. Bizim mülakata kadar hakimlik ve kaymakamlık açıklanırsa 15-20 kişi mülakata gelmez bence
-
Hakimlik 2 günde bitiriyor mülakatı, fazla sürmez açıklar. Sayıştayın mülakatı da geç bi tarihte olacak bence ve mülakat sayısı mutlaka düşecektir. Hadi bakalım